Íme, Taylor Swift hasonmása - Olivia az énekesnő bőrébe bújva adja koncertjeit - Videó

színpad Taylor Swift: The Eras Tour hasonmás Taylor Swift
Még a hasonmása is jól keres az énekesnőnek.Olivia Mojica Taylor Swift bőrébe bújva zenél.

Olivia Mojica elmondta, hogy mennyit keres Taylor Swift hasonmásaként. Az énekesnő Swift bőrébe bújva, együttesével, a Blank Space Tribute Banddel jár fellépésről fellépésre, és már az állását is feladta. 

Taylor Swift | The Eras Tour - Stockholm, Sweden
Taylor Swift fellépéseire nem mindenki jut el, de már hasonmása is vam 
Forrás: Getty Images

Jól keres Taylor Swift hasonmása 

Taylor Swift hasonmása, Olivia Mojica a TMZ-nek elárulta, volt olyan fellépés, amiért 18 ezer dollárt (körülbelül 6,6 millió forint) kaptak, persze ez nem csak az övé, meoszlik az együttes tagjai között. 

 

Mit szól ehhez Taylor Swift? 

Nos, ezt nem tudni, de Olivia reméli, hogy nem néz rossz szemmel. Hozzátette, később szeretnének az Egyesült Államokon túl is fellépni és alternatívát kínálni azoknak, akik nem kapnak jegyet Swift koncertjeire vagy nem tudják megfizetni. 

Taylor Swift nettó vagyona óriási

Taylor Swift ma már a világ leggazdagabb előadói közé tartozik. Évekkel ezelőtt is vagyonos volt, a The Eras Tour pedig csillagászati összeget hozott számára. Hogy mennyi a nettó vagyona, arról itt írtunk. 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.