50 évesen újra a kifutón: Tyra Banks visszatért a Victoria's Secret Fashion Show-ra

Victoria's Secret Fashion Show 2024
FilmMagic/Victoria's Secret Fashion Show 2024 - TheStewartofNY
Victoria's Secret Fashion Show Tyra Banks modell
Visszatért a Victoria's Secret Fashion Show– és vele együtt az ikonikus modell is! Tyra Banks, aki kilenc alkalommal lépett fel a márka bemutatóin, mielőtt 2005-ben visszavonult volna a modellkedéstől, október 15-én diadalmasan tért vissza a kifutóra, miközben a tömeg üdvrivalgása közepette a "Native New Yorker" című dal szólt.

Tyra Banks komolyan vette a kifutót: ezüst palástot viselt fekete béléssel, kristályokkal kirakott fűzőt, csillogó leggingset és magassarkút. Mielőtt New Yorkban, a Victoria's Secret divatbemutató szülővárosában lépett volna a kifutóra, az 50 éves ikon segített beharangozni a show visszatérését a márka egy másik híres arcával, Gigi Hadiddal együtt.

Tyra Banks
Tyra Banks 50 évesen újra a kifutón
Forrás: Getty Images for Victoria's Secr/Victoria's Secret Fashion Show 2024

Tyra Banks visszatért a Victoria's Secret Fashion Show-ra

Banks és Hadid augusztusban jelentette be az örömhírt egy Instagramon megosztott videóban, amely Chappell Roan zenéjével készült. A modell utalt is erre a posztra, kommentálva: „Amire igazán szükségünk van, az egy femininomenon!” A videóban Hadid először elámul Banksen, majd elfogadja tőle a meghívást – mindez hónapokkal azután történt, hogy a Victoria's Secret bejelentette a divatbemutató visszatérését.

A Victoria's Secret egyik képviselője nyilatkozatában is megerősítette az ígéretet, miszerint a show tükrözni fogja, hogy a márka ma milyen értékeket képvisel.

„A 2024-es Victoria's Secret divatbemutató pontosan azt fogja nyújtani, amit vásárlóink kértek – csillogás, kifutó, divat, szórakozás, szárnyak, szórakoztatás – mindezt egy erőteljes, modern nézőponton keresztül, ami tükrözi, hogy kik vagyunk ma” – állt a nyilatkozatban. „Alig várjuk, hogy megoszthassuk ennek az ikonikus eseménynek egy női szemszögből megfogalmazott változatát az év későbbi részében!”

Szeptemberben a visszavonult modell ismét feltűnt a Victoria's Secret közösségi oldalán, és elismerte, hogy visszatérni a show-ba „őrületes érzés”.  „Úgy értem 'cray cray', mint 'őrülten jó'. Őszintén szólva, soha nem gondoltam volna, hogy visszatérek erre a kifutóra.”

Victoria's Secret Fashion Show 2024
Tyra Banks a Victoria's Secret Fashion Show-n
Forrás: Getty Images for Victoria's Secr/Victoria's Secret Fashion Show 2024

Tyra egyik interjújában elmondta, hogy „kicsit olyan, mintha kívülről szemlélné magát”, hogy közel két évtizeddel azután lép újra a kifutóra, hogy 2005-ben „felakasztotta a szárnyait” – és elárulta, hogy gyakorlásként „magassarkúban járkált”.

„Soha nem gondoltam volna, hogy visszatérek a kifutóra, de elképesztően izgatott vagyok, és teljesen készen állok erre” 

tette hozzá Banks.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.