Dylan Sprouse feleségéről áradozott: ebben változott Palvin Barbara miatt

Dylan Sprouse és Palvin Barbara
NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto - NurPhoto via AFP
házasság Palvin Barbara Dylan Sprouse
Dylan Sprouse nem viselhet akármilyen ruhát, elvégre a felesége a Victoria's Secret Fashion Show modellje. A színész elárulta, hogyan ösztönzi őt Palvin Barbara arra, hogy stílusosabban öltözködjön.

Dylan Sprouse élete megváltozott, miután megismerte a feleségét. A színészt korábban nem nagyon érdekelte a divat, amíg bele nem szeretett a modellbe. Palvin Barbara azonban nemcsak az öltözködését változtatta meg.

Victoria's Secret Fashion Show 2024, Dylan Sprouse és Palvin Barbara
Dylan Sprouse nem vehet fel akármit, amióta Palvin Barbara férje
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Victoria's Secret

Palvin Barbara inspirálja a férjét

„Arra ösztönöz, hogy jobban öltözködjek. Amikor elkezdtünk randizni, Kmart fehér pólókat hordtam, amiken hónaljfoltok voltak” — magyarázta Dylan exkluzív interjúban az E! Newsnak az október 15-i Victoria's Secret Fashion Show vörös szőnyegén, ahol Palvin Barbara is kifutóra lépett. És bár Barbara feltétel nélkül szereti őt, az egykori Disney-sztár tréfásan bevallotta, hogy már a kapcsolatuk elején azt mondta neki: „Ezt nem szabadna csinálnod, és kölnit kellene használnod”.

De nem csak a ruhatára átalakítása volt az egyetlen területe az életének, amelyre a modell hatással volt. Dylan szerint a házasságuk arra is késztette, hogy átértékelje a hosszú távú céljait.

„A házasság előtt az egyetlen célod, hogy megházasodj. Aztán, ha már elértél erre a pontra, a következő célod az, hogy eldöntsd, mit szeretnél. Néhány ember számára ez a gyerekvállalás. Néhány ember számára egy ház megszerzése” — magyarázta Dylan.

Dylan és Barbara nem vesztegette az idejét új célok kitűzésére.

„Az esküvő másnapján felébredtünk, egymásra néztünk, és azt kérdeztük: Most mit csináljunk?” — magyarázta Dylan, és viccesen hozzátette, hogy a céljai egyelőre titkosak, ugyanakkor a házas élet csodálatos

Hogy odavan a feleségéért, az egészen biztos, hiszen a Victoria's Secret Fashion Show-n még macskájuk és kutyájuk kartonból készült képeit is lengetve kiabált Palvin Barbarának, amikor a modell a kifutóra lépett.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.