Victoria Beckham magasan tesz Meghan Markle-re: sose szerette igazán

Royal Wedding
Northfoto - i-Images / Pool
viszály Meghan Markle Victoria Beckham
Meghan Markle nem egy embert mart el maga mellől az utóbbi években. Victoria Beckham is közöttük van, csak őt épp nem érdekli...

Bár a sussexiek és Beckhamék egy időben nagyon jóban voltak, a viszonyuk elmérgesedett. Victoria Beckham és Meghan Markle viszonyának megromlására több teória is létezik, de hogy mi igaz és mi a pletyka, csak ők tudják. 

Victoria Beckham és David Beckham a sussexiek esküvőjére is hivatalosak voltak
Victoria Beckham és David Beckham a sussexiek esküvőjére is hivatalosak voltak
Forrás: Northfoto

Victoria Beckham sose szerette Markle-t igazán 

Egy forrás azt állítja, Meghan Markle-nek már az is fáj, hogy Victoria Beckhamet nem zavarja, hogy hűvös lett a viszonyuk, azon azonban állítólag még inkább megsértődött, hogy Victoria azt állítja, soha nem szerette őt igazán. Egy korábbi szóbeszéd szerint Meghan úgy érezte, ő Victoria felett áll, de szemesülnie kellett azzal, hogy ez nem így van.  Erről Tom Bower írt a The House of Beckham című könyvében, és kifejtette, hogyMeghan világában a rangsorolás a gazdagságtól és a hírnévtől függött, de bosszúsan vette tudomásul, hogy Beckhaméknek jóval több vagyona van, mint neki. 

Ez lehet az igazi ok 

A barátság megromlásának fő okaként pedig azt emlegetik, higy Meghan Markle és Harry nem kevesebbet állítottak, mint hogy Beckhamék szivárogtattak ki magánjellegű információkat az életükről, a vádak pedig Davidet és Victoriát feldühítették. Úgy tudni Meghanék egy telefonbeszélgetés során szembesítették ezzel Victoriáékat, ami véget vetett a barátságnak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.