romantikus sorozat Virgin River Netflix
A Virgin River a Netflix egyik legrégebben futó saját gyártású sorozata. Az első évad 2019-ben jelent meg, most pedig már a 6. évadot várjuk. Végre kitűzték a kezdés időpontját, és az első trailert is közzétették. Annyi biztos: a zsebkendőt megint magunk mellé készíthetjük.

A várakozásnak hamarosan vége! Év végre megérkezik a Virgin River 6. évada: Mel, Jack, Doc, Hope és társai december 19-én térnek vissza a képernyőre, ami tökéletes időzítés arra, hogy megédesítsék az ünnepeket. A sorozat készítői ezt nemrég egy Instagram-posztban erősítették meg.

Virgin river 6. évad
A Virgin River 6. évada Mel és Jack esküvője körül forog
Forrás: https://www.instagram.com/virginriverseries/

Virgin River 6. évad: itt az első teaser

De ez még nem minden: a Netflix kiadta az új évad első teaserét is. A videóban felidézik Mel és Jack szerelmi történetét, és azt is újranézhetjük, ahogy a jóképű bártulajdonos megkéri szerelme kezét. A flashback mellett azonban láthatunk jeleneteket a 6. évadból is, ezek pedig a szívünk legmélyéig hatolnak: a pár az esküvői keringőjére gyakorol, Jack izgatottan veszi fel a szmokingot, és egy apró részletet megmutatnak Mel menyasszonyi ruhájából is, ami egyszerűen gyönyörű!

„Új kezdetek, feltárásra váró titkok és kétségek: miközben Mel és Jack az esküvőre készülnek, még többet tudnak meg egymásról - és szeretteikről" - olvasható a YouTube-on a trailer leírásában.

A Virgin River új évada tehát Jack és Mel esküvőj körül forog. Alig várjuk az új fejleményeket - biztosak vagyunk benne, hogy ezt az évadot is zsebkendővel kell majd nézni!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.