Újabb hollywoodi híresség házassága ért véget: már nem hordja a jegygyűrűjét sem

szakítás válás Jessica Simpson
Az énekesnő 10 éve tartó házassága a válás felé tart. Jessica Simpson már nem hordja a jegygyűrűjét, és látszólag figyelmen kívül hagyta férje születésnapját is.

Jessica Simpson és Eric Johnson 2014. július 5-én házasodtak össze a híres San Ysidro Rancheen, Montecitóban, Kaliforniában. Az esküvő előtt a párnak már született egy lánya, Maxwell Drew 2012. május 1-én, majd egy fia, Ace Knute 2013. június 30-án. Harmadik gyermekük, Birdie Mae, 2019. március 19-én jött világra.

Jessica Simpson
Jessica Simpson házassága véget ért?
Forrás: Getty Images/Opening Of Bernie Taupin's Art Exhibit "Reflections"

Jessica Simpson házassága: „Gyakorlatilag vége”

Egy forrás szerint az énekesnő házassága valóban véget érhetett, csak idő kérdése, hogy mikor adja be a válókeresetet.

Jessica látszólag figyelmen kívül hagyta Eric szeptember 15-i születésnapját. Nemcsak hogy nem köszöntötte fel a közösségi oldalán, mint 2023-ban, hanem egy videót tett közzé 24 óráig elérhető Instagram-történetében, amit eredetileg Tyrese énekes tett fel, ahol egy prédikátor arról beszél, hogy „A megbocsátás nem változtatja meg azt az embert, aki megbántott. Figyelsz rám?”

Egy évvel korábban Jess egy sor családi fotót osztott meg, és a képaláírásban ezt írta: „Eric szeptember 15-én lett 44 éves, és a családja minden szeretetünket neki adta, hogy megünnepeljük az életét.”

Jessica lelkesen írta: „A szívem annyira tele van ezzel a férfival, hogy alig nevezhetem a sajátomnak… Szeretünk téged!”

Utolsó alkalommal Jessica január 11-én, egy promóciós videóban viselte a gyémántgyűrűjét egy Instagram-posztban.

„Amikor Jessica és Eric összevesznek, a gyűrű lekerül” – mondta egy forrás kizárólag a Life & Style-nak február 29-én. „Úgy érzi, hogy csalás lenne hordani a gyűrűt, ha nem jönnek ki egymással.” Eric utoljára április 9-én tűnt fel Jessica Instagram-oldalán, ahol a családi húsvéti fotón Birdie-t tartotta a vállán, míg Maxi a szülei között állt. A fotósorozat többi részén csak a gyerekek voltak láthatók, ahogy húsvéti kosarukkal ünnepelték az ünnepet.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.