Penelope Featherington A Bridgerton család Nicola Coughlan
Csábító bombázóként fotózták Penelope Featherington megformálóját. Nicola Coughlan A Bridgerton család harmadik évada megjelenésével napról napra nagyobb sztár lesz.

Május 16-tól láthatják a rajongók a A Bridgerton család 3. szériájának első négy részét a sorozat rajongói és máris szuperlatívuszokban beszélnek róla. 

Bridgerton család, Nicola Coughlan
Bridgerton család: már látható a várva várt 3. széria néhány epizódja
Forrás: Getty Image

A sorozatpreimer alkalmával a Stylist Magazine címlapja is a Bridgerton-láz jegyében készült Nicola Coughlannel, aki igazi szexi bombázóként pózol. 

A Bridgerton család Penelopéja maga kérte, hogy vetkőzhessen 

Nicola Coughlan már a széria megjelenése előtt már hónapokkal az érdeklődés középpontjába került, a sorozatnézők a karekteréről Penelopéról, de a színésznőről is mindent tudni akarnak. Coughlan azonban az életben egy kicsit sem hasonlít sem Penelopéra, se Lady Whistledownra. A híresség nem beszél a magánéletéről, azt sem tudni róla, szingli-e vagy sem. Bár korábbi párjával kapcsolatban felröppentek pletykák, nem cáfolta, de meg se erősítette azokat. 

 

Annyit azonban tudni lehet, hogy Nicola Coughlan a Bridgerton család 3. évadában ő maga kérte, hogy levetkőzhessen. Elmondta, célja nem a magamutogatás volt, vissza akart vágni azoknak, akik a testalkata miatt bántották. „Kifejezetten kértem, hogy bizonyos sorok és pillanatok kerüljenek bele az új évadba. Van egy jelenet, ahol teljesen meztelenül vagyok a kamera előtt — ez az én ötletem, az én döntésem volt. Úgy éreztem, hogy ez a legnagyobb 'b...d meg', amit a testemről szóló beszélgetésekhez hozzátehetek - ez hatalmas erőt adott! Gyönyörűnek éreztem magam abban a pillanatban, és arra gondoltam: ha 80 éves leszek, vissza akarom ezt nézni, emlékezni akarok arra, hogy k....a jól néztem ki!" - mondta a minap egy interjúban a színésznő, aki arról is beszélt, mit is várhatnak a rajongók a Bridgerton család 3. szériájától. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.