Britney Spears nem szedi a gyógyszereit, iszik és bűnözővel jár

Britney Spears
FilmMagic/Sony Pictures - Axelle/Bauer-Griffin
verekedés britney spears botrány
Súlyos mentális gondokkal küzd és a közeli ismerősök szerint az énekesnő egyre nagyobb bajban van. Britney Spears nemrég egy szállodában verekedett össze jelenlegi partnerével, Paul Solizzal.

Britney Spears egyre nagyobb bajban van, ismerősei szerint újra aktuális lenne, hogy valaki felügyelete alá kerüljön. Az énekesnő nem szedi a gyógyszereit, folyamatosan alkoholt fogyaszt, dührohamai, hangulatingadozásai vannak és különféle drogokat is használ. A barátai szerint alig lehet vele kommunikálni, könnyen felhúzza magát és agresszívvá válik.

Britney Spears
Britney Spears egyre nagyobb bajban van
Forrás: Screenshot of Britney Spears,

Britney Spears új pasija lehet a gond?

Sokan arra gyanakodnak, hogy Britney Spears problémáinak okozója az új partnere, Paul Soliz, aki egy bűnöző. A hónap elején egy átbulizott éjszaka után a páros össze is verekedett egymással egy szállodában. Britney hajnalban végül félmeztelenül mászkált a folyosón, ahol üvöltözött az emberekkel. Az énekesőhöz mentőt is kellett hívni, mert súlyosan megsérült a bokája.

Nem ez volt az első eset, hogy egy szállodában estek egymásnak, legutóbb Las Vegasban tört ki a vita kettejük között, a hotelban akkora kárt okoztak, hogy több ezer dollárt kellett fizetniük a javításért - írja a TMZ.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.