Jennifer Aniston szívhez szóló vallomást tett Nicole Kidmannek

Jennifer Aniston
AFP/AFP or licensors - AFP
támogatás Nicole Kidman hollywood Jennifer Aniston
Érzelmes vallomást tett Nicole Kidmannek a színésznő. Jennifer Aniston elmondta, mennyire hálás a támogatásáért.

A The Hollywood Reporterrel folytatott kerekasztal-beszélgetésen Jodie Foster, Brie Larson, Naomi Watts, Ana Sawai és Sofía Vergara mellett Jennifer Aniston is részt vett és megosztott egy megható emléket arról, Nicole Kidman hogyan támogatatta őt, amikor 2011-ben Hawaiin forgatták a Kellékfeleség című vígjátékot.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston nagyon hálás Nicole Kidman támogatásáért
Forrás: AFP/AFP or licensors

Jennifer Aniston köszönetet mondott Nicole Kidmannek

"Amikor Hawaiin forgattuk azt a filmet, sok nehéz dolgon segítettél át" - mondta Jennifer Nicole-nak. "Csak az, hogy van egy ilyen közösség, nagyon hasznos." Bár Jennifer nem részletezte, hogy mit élt át akkoriban, nyilvánvalóan hálás volt Nicole támogatásáért. "A más nőkkel való kapcsolatteremtés megváltoztatta a színésznői pályámat" - mondta még Jennifer.

Ugyanezen a beszélgetésen Sofía Vergara arról vallott, mennyire megviselte őt Griselda megformálása: nyugatókat kezdett szedni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.