Angelina Jolie és lánya, Vivenne a vörös szőnyegen vonultak: az apák napja eszükbe sem jutott

AFP or licensors - AFP
Tony-díj Brad Pitt Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie gyermekelhelyezés
A közös munka még szorosabbra fűzte a kapcsolatukat, mondta a színésznő Brad Pittel közös lányáról, Viviennről. Angelina Jolie gyermekelhelyezési perben áll volt férjével, aki sokak szerint épp exfelesége miatt kerül egyre távolabb a gyermekeitől.

A színésznő 15 éves lányával, Vivienne Jolie-Pitt-tel sétált végig a vörös szőnyegen a 2024-es Tony-díjátadón június 16-án, vasárnap. Vivienne édesanyjával együtt dolgozott asszisztensként S.E. Hinton The Outsiders című regényének musical-adaptációján. Angelina Jolie producerként működött közre a darabban, amely idén márciusban debütált a Broadwayn. A darabot 11 Tony-díjra jelölték, köztük a legjobb musical és a legjobb rendezés díjára is.

Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Tony-díj
Angelina Jolie és lánya együtt jelentek meg a Tony-gálán
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Angelina Jolie elárulta, hogy a közös munka segített, hogy még közelebb kerüljön tinédzser lányához

Mindeközben a 15 éves gyerek és apja, Brad Pitt egyre csak távolodnak egymástól, az apák napját is édesanyja mellett, a vörös szőnyegen töltötte inkább. Sokak szerint az elhidegülés oka épp Angelina Jolie, aki nemcsak a színész imádott borászatát, de a gyerekeit is el akarja venni tőle. Ezt támasztja alá az a tény, hogy ő és Brad Pitt gyermekelhelyezési perben (is) állnak egymással. A pár 2016-ban vált el, de még mindig a bíróságon harcolnak. 

Mostanra már szinte minden gyermeke elhagyta a színész vezetéknevét, ami ismerősei szerint nagyon megviseli Brad Pittet, aki szeretne újra apa lenni.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.