Ben Affleck bedühödött a lesifotósokra: autójából kiszállva tette őket helyre

Ben Affleck is Spotted Visiting Jennifer Garner's House in Brentwood in Los Angeles.
Northfoto -
paparazzi lesifotós Ben Affleck
A színésznek elege lett. Ben Affleck kiszállt az autójából, hogy a villája előtt várakozó lesifotósokkal kiabáljon.

Ben Affleck otthonából kihajtva egy csapat lesifotóssal találta szemben magát, és eldurrant az agya. Kiszállt autójából és helyretette őket.

Celebrity Sightings In Los Angeles - June 13, 2024 Ben Affleck
Ben Affleck megelégelte a lesifotósok viselkedését
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles 

Ben Affleck bedühödött a lesifotósokra

A színész az ő  és Jennifer Lopez 60 millió dolláros Beverly Hills-i villájából hajtott éppen ki, az úton egy csapat lesifotós várta. Ben Affleck beletaposott a fékbe, hátramenetbe kapcsolta az autót, és kiszállt, hogy helyretegye őket. "Figyelj, ember, balesetet fogok szenvedni miattad" - mondta Affleck az egyik paparazzónak. 

"Ne villogjatok, amikor kifelé jövök a kocsifelhajtón. Ne csináld ezt. Ez veszélyes. Azt sem tudhatod, hogy én vagyok-e az. Balesetet okozhatsz."

Ahogy Ben Affleck visszasétált az autója felé, egy másik fotós folytatta a fényképezést, aminek hatására a színész ismét kiakadt. "Állj, ember. Veszélyes, amit csináltok" - mondta, miközben a fejét rázta. "Megértettétek? Nem látok semmit. Valakinek még baja esik, ha ezt csináljátok." A színész ezután ismét az autója felé indult, majd visszafordult. 

"Jézusom, a lányom ide fog jönni. Ha rávilágítotok, veszélybe sodorjátok. Megértették?"


"Megértettem, Ben" - válaszolta az egyik lesifotós. Az Oscar-díjas színész ezután elindult útjára. A színészt azóta figyelik árgus szemekkel, hogy felröppent a hír: ő és Jennifer Lopez a válás szélén állnak. Egyelőre egyikük sem cáfolta a híreszteléseket sőt, most is külön töltik az idejüket. Az énekesnő a fenekét fotózgatta olaszországi nyaralásán, majd turistaosztályon a párizsi divathétre repült, míg Ben Affleck Amerikában maradt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.