George Clooney meglepő nőügyei– Egyszerre több vasat is tartott a tűzben

Amal Alamuddin és George Clooney
Getty Images/Clemens Bilan -
Exek és szeretők nők George Clooney randi
George Clooney, a szívtipró elképesztően sok nővel randizott, mire végül 2013-ban megházasodott. Jelenlegi felesége előtt megfordultak néhányan a színész ágyában, akár egyszerre több vasat is tartott a tűzben. Kik a híres exek? Íme George Clooney randevúzási történetei!

George Clooney híres színész, producer és rendező, akinek nem csak filmjei, de magánélete is sok figyelmet kapott az évek során. Hosszú ideig Hollywood szívtiprójának tartották, hiszen volt, hogy egyszerre több nővel is randizott. Az elmúlt években, mióta megtalálta feleségét, Amal Clooney személyében, már monogám életet él, legalábbis a nyilvánosság előtt. Bár a házasságuk jelenleg nem a legfényesebb korszakát éli, megcsalásról és nőügyekről nem lehet hallani. Korábban persze sok nő fordult meg körülötte, ki rövidebb, ki hosszabb ideig. Lássuk a híres exek listáját!

George és Amal Clooney
Clooney-szerelmek: Amal Alamuddin és George Clooney
Forrás: Getty Images

George Clooney randevúzgatásai 

1987-1990: Kelly Preston

Clooney első komoly kapcsolata a bájos Kelly Prestonnal volt. Három évig tartott a románc, de Clooney valószínűleg jobban szerette a malacát, Maxet, akit Kelly-től kapott, így vége lett a kapcsolatnak. 

Kelly Preston és George Clooney
Clooney-szerelmek: Kelly Preston és George Clooney
Forrás: viva.pl

1989-1991: Talia Balsam

George Clooney első házassága Talia Balsammal köttetett még  1989-ben, Las Vegasban. A pár három évvel később elvált. Balsam jelenleg John Slattery színész felesége. Clooney a Vanity Fair-nek 1996 decemberében elismerte: "Valószínűleg nem voltam kész a házasságra akkoriban. Nem adtam Taliának esélyt, beismerem, hogy én voltam felelős a házasság kudarcáért."

Talia Balsam és George Clooney
Clooney-szerelmek: Talia Balsam és George Clooney
Forrás: Forrás:  Vogue

1992-1995: Kimberly Russel

Kimberly Russell Clooney szívét a válása után szinte rögtön elrabolta, 3 évig alkottak egy párt. A gyönyörű hölgyet George egy martini reklámforgatáson ismerte meg, azonban kapcsolatuk pár év után éget ért, ugyanis 1995-ben szakítottak.

Kimberly Russel és George Clooney
Clooney-szerelmek: Kimberly Russel és George Clooney
Forrás:  AFP

1996 - 1999: Celine Balitran

A páros akkor találkozott, amikor Clooney éppen Párizsban forgatta A békefenntartó című filmet. Celine Balitran, a francia joghallgató követte őt utazásaira Los Angelesben, s egészen 1999-ig randizgattak. Egy Esquire interjúban Clooney azzal magyarázta szakításukat, hogy egyszerűen félt az elköteleződéstől. Ezt persze már csak később, 2007-ben vallotta be. 

Celine Balitran és George Clooney
Clooney-szerelmek: Celine Balitran és George Clooney
Forrás:  © JLPPA/Northfoto

2001 - 2006: Krista Allen

Clooney 2002-es Egy veszélyes elme vallomásai című filmjének forgatásán találkozott Kristaval, s egészen 2004-ig próbálkoztak a randizgatással.  Miután végleg csődöt mondott szerelmük, 2004-től Lisa Snowdonnal kezdett új életet, majd ismét visszatért exéhez, egészen 2006-ig. A kapcsolatuk toxikusnak bizonyult, így útjait végleg elváltak.

Krista Allen
Clooney-szerelmek: Krista Allen
Forrás:  © JLPPA/Northfoto

2001 - 2006: Lisa Snowdon

Mondhatjuk, hogy George Clooney két vasat tartott egyszerre a tűzben, hiszen hol Krista Allen mellett kötött ki, hol pedig a gyönyörű modell, Lisa Snowdon mellett. A hármas viszály végül 2006-ban teljesen véget ért, az exek megelégelték a második helyet. 

Lisa Snowdon és George Clooney
Clooney-szerelmek: Lisa Snowdon és George Clooney
Forrás:  © JLPPA/Northfoto

2007 - 2008: Sarah Larson

A gyönyörű Sarah Larson egy évig lehetett George Clooney párja, még az Oscar-díjátadóra is együtt mentek el abban az évben. Románcuk azonban nem volt hosszú életű, egy év után szakítottak. 

Sarah Larson és George Clooney
Clooney-szerelmek: Sarah Larson és George Clooney
Forrás:  AFP

2009 - 2011: Elisabetta Canalis

Két év együttlét után a híresség és az olasz TV-személyiség 2011 júniusában döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. ”Nem vagyunk többé együtt„ - közölték közös nyilatkozatukban a US-magazinnak akkoriban. ”Nagyon nehéz és személyes dolog, és reméljük, mindenki tiszteletben tartja a magánéletünket.„- jelentették be.

Elisabetta Canalis és George Clooney
Clooney-szerelmek: Elisabetta Canalis és George Clooney
Forrás:  AFP

2011 - 1013: Stacy Keibler

Stacy Keiblerrel, a Supermarket Superstar műsorvezetőjével két évig romantikáztak, mielőtt 2013-ban szakítottak. ”Stacy tudta, hogy nincsenek házassági szádékai Clooney-nak„ - tudta meg a nagyközönség egy titkos forrásból a US-magazinon keresztül.

Stacy Keibler és George Clooney
Clooney-szerelmek: Stacy Keibler és George Clooney
Forrás:  AFP

2013-tól: Amal Alamuddin

Amal Alamuddin, nemzetközi jogász és emberi jogi ügyvéd végül teljesen elrabolta George Clooney szívét 2013 őszén. A komolyra fordult kapcsolat házassággal végződött, rögtön 2014 tavaszán. Két közös gyerekük, egy ikerpár is született a szerelmükből. Az elmúlt időszakban a sajnos eléggé megromlott a kapcsolatuk, az is elfordulhat, hogy ennek a frigynek is szakítás lesz a vége...

Amal Alamuddin és George Clooney
 Clooney-szerelmek: Amal Alamuddin és George Clooney
Forrás:  © JLPPA/Northfoto

2018-ban még dúlt a szerelem George Clooney és felesége, Amal között. Mi sem bizonytíja ezt jobban, mint a gyönyörű feleség szívszorító beszéde, amit egy díjátadón intézett a nagyközönség előtt férjének.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.