„Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata azért ment tönkre, mert a nő kapcsolatfüggő"

szakítás Ben Affleck kapcsolatfüggőség Jennifer Lopez
Jennifer Lopez és Ben Affleck a válás felé menetelnek. Bennfentesek szerint a szakítás egyik oka a sok közül az, hogy JLo "szerelemfüggő".

A TMZ egy új dokumentumfilmet jelentetett meg a Hulun JLo & Ben: Missed Warning Signs (JLo & Ben: Figyelmen kívül hagyott vészjelek), amiben Dr. Phil, Dr. Drew, Jenn Mann pszichoterapeuta és más televíziós személyiségek mondják el, hogy szerintük mi okozhatta azt, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata most sem működött.

Jennifer Lopez, Ben Affleck,
Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata azért mert tönkre, mert JLo kapcsolatfüggő
Forrás: FilmMagic

Az egyikük, Jon Peters producer (Fashdance, Hullámok hercege), aki több híres emberrel, köztük Barbra Streisanddal is randizott, azt mondta, számára teljesen egyértelmű, hogy Jennifer Lopez kapcsolatfüggő. Hasonlóképpen vélekedik Dr. Drew, népszerű tévés orvos is. Szerinte JLo története azt mutatja, hogy minden kapcsolatában nagyon gyorsan haladt, és minden férfiba nagyon hamar belezúgott.

Minden szakértő és médiaszemélyiség, akit a filmben megkérdeztek azt mondta, amikor egy kapcsolat véget ér, mindkét félnek egyedül kell lennie egy ideig. Át kell gondolni, ki és mit rontott el. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a következő kapcsolat működjön és tartós legyen. JLo esetében ez nem történt meg, kapcsolatból kapcsolatba szédült, soha nem volt ideje egyedül lenni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.