Tom Selleckben még mindig megvan az, ami miatt imádták a nők: 79 évesen is tudna hódítani

Tom Selleck
NBCU Photo Bank - NBC
sárm magnum Tom Selleck
A Magnum 79 éves sztárja még mindig vonzó. Tom Selleck sármja nem öregszik.

Tom Selleck a nézők szívébe Thomas Magnum szerepével lopta be magát, és habár évtizedek teltek el már a híres alakítása óta, még mindig megvan benne az, ami miatt egykor a nők a lábai előtt hevertek.

Tom Selleck
Tom Selleck még mindig sármos
Forrás: ZUMAPRESS.com

Tom Selleck sármja nem múlt el

A Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai színész már 30 éves is elmúlt, mire megkapta az első igazi szerepét, amellyel egyből be is robbant a köztudatba. A Magnum című sorozat címadó karakterét, Thomas Magnumot játszotta 1980 és 1988 között, a sorozatból 162 epizód készült. És noha már évtizedek teltek el azóta, az iránta táplált rajongás nem múlt el. A következő ikonikus szereplése a Jóbarátokban volt, ahol 10 epizódon át alakította Dr. Richard Burke-öt, Monica Geller pasiját. Legutóbb pedig a Zsaruvér című sorozatban láthattuk őt. Az évek teltek, de a 79 éves színész sármján nem fogott az idő: Tom Selleck szemében még mindig ugyanaz a tűz csillog. Erről tanúskodnak a legutóbb róla készült felvételek, amelyeket a You Never Know című memoárjáról szóló beszélgetésen készítettek.

Megvakulhat a Magnum sztárja: Tom Selleck miatt aggódnak a rajongók

Az egész világ Magnumként ismeri a legendás színészt, aki közel a nyolcvanhoz sem vonult még vissza, sőt ma is aktívan dolgozik. Tom Selleck ugyanis az egyik főszereplője a már tizenhárom éve futó amerikai rendőrös drámasorozatnak, a Zsaruvérnek. Rajongói azonban most aggódnak a sztár egészségéért.

Azért az első tévéreklámja óta persze sokat változott... 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.