Egészségügyi problémájáról vallott a harmadik babájával várandós Mandy Moore

Las Culturistas Culture Awards
Getty Images/Las Culturistas Culture Awards - John Nacion
várandósság Mandy Moore egészségügyi probléma
A “Rólunk szól” sztárja izgatottan harmadik gyermeke érkezését férjével, Taylor Goldsmith-szel. Mandy Moore nemrég bejelentette, hogy a terhessége alatt egy kellemetlen egészségügyi problémával küzd, melasmát diagnosztizáltak nála.

Az Instagramon, kedves fotóval tette közzé a nagy hírt a Rólunk szól színésznője, Mandy Moore, miszerint harmadik, Taylor Goldsmith-szel közös gyermekével várandós.  Két kisfiú után hamarosan egy kislány érkezik a családjukba. A színésznő elárulta, hogy terhessége alatt egy kellemetlen egészségügyi problémával kell szembenéznie, ez pedig nem más, mint a terhességi maszk, vagy ismertebb nevén melasma.

Mandy Moore
Mandy Moore és férje hamarosan háromgyerekes szülők lesznek
Forrás: The Hollywood Reporter via Getty

Mandy Moore: "A terhességi melasma borzalmas"

A színésznő az Instagram-oldalán egy 24 óráig elérhető sztoriban mutatta meg, hogy sok más anyukával együtt, ő is küzd a terhességi melasmával. A felvételen a halántékát dörzsölte egy Lyma Laser nevű otthoni bőrápoló készülékkel, ami segíthet halványítani a nem kívánt foltokat. A melasma megjelenése egyre gyakoribb, ami sokkal gyakrabban érinti a nőket, mint a férfiakat. A barnás foltok általában az arcon jelennek meg, és gyakran a napfény vagy a terhesség miatt bekövetkező hormonális változások váltják ki.

Rólunk szól: Mandyéknek is meglesz a nagy hármas 

"Az élet néha utánozza a művészetet. Hamarosan érkezik a harmadik a saját nagy hármasunkba. Alig várom, hogy ezeknek a fiúknak legyen egy kishúguk" - írta a képhez a színésznő, utalva ezzel a Rólunk szól című évtizedeket felölelő sorozatra.

Aki látta a This is Us - Rólunk szól - sorozatot, emlékszik, hogy Mandy Moore karakterének, Rebecca Pearsonnak és férjének, Jacknek, akit Milo Ventimiglia alakít  is három gyermeke, két fia és egy lánya van. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.