Matt Damon gyűlöli azt, hogy Jennifer Lopez Ben Affleckkel bánik: nem tud hallgatni

Matt Damon
WireImage for Vanity Fair/Stefanie Keenan/VF24 -
válság Ben Affleck Matt Damon Jennifer Lopez
A színész szerint az, ahogy Jennifer Lopez körbecipelte Ben Afflecket a különböző eseményeken, nevetséges és nem bírja tartani a száját. Matt Damon és Ben Affleck barátsága is véget érhet emiatt.

A hollywoodi sztárokhoz közel álló bennfentesek szerint Matt Damon rendkívül rossz szemmel nézi legjobb barátja, Ben Affleck házasságát régi szerelmével, Jennifer Lopezzel...

Ben Affleck, Matt Damon, Golden Globe 2024
Matt Damon nem szereti azt, ahogy Jennifer Lopez Ben Affleckkel bánik
Forrás: Golden Globes via AFP/Golden Globes 2024

Matt Damon gyűlöli azt, ahogy a legjobb barátjával bánik Jennifer Lopez

"Mattnek a kezdetektől fogva komoly fenntartásai voltak a Bennifer 2.0-val kapcsolatban" - állította a forrás Damon érzéseiről a párral kapcsolatban. "Próbálta nyilvánosan támogatni Ben kedvéért, de tény, hogy utálja, ahogy J.Lo a legjobb barátjával bánik, és nem tudja tovább tartani a száját!" Bennfentesek szerint az 51 éves színész és az 54 éves énekesnő között a feszültség Lopez irányító hajlamai miatt nagy

"Nyilvánvaló, hogy valaminek változnia kell, de amikor Matt elkezdett tanácsokat adni Bennek, az teljesen feldühödött" - mondta a bennfentes az állítólagos vitáról a régi cimborák között, akik együtt nőttek fel Bostonban, Massachusettsben. "Olyan, mintha a történelem ismételné önmagát, mert 20 évvel ezelőtt pontosan ugyanezen okból nem beszéltek egymással. De Matt nem tud hallgatni, még akkor sem, ha ez azzal jár, hogy elidegenedik Bentől" - tette hozzá a forrás. 

"Látva a haverját, ahogy az egyik vörös szőnyegen pózol a másik után, és eljátssza ezt a szerepet, mint J.Lo kiegészítője, Mattnek hányingere van. Nem bírja nézni, ahogyan a lány elférfiatlanítja Bent."

A kapcsolatuk állítólag megszenvedte azt, hogy Matt Damon habozott elfogadni Affleck feleségét. "A barátságuk enyhén szólva is feszült!" - jegyezte meg a bennfentes. Ezért lehet az, hogy Ben Affleck támasza mostanában többnyire a volt felesége, Jennifer Garner. Állítólag a színésznő nagy erőkkel győzködi a színészt, hogy foglalkozzon szétbomló házasságával, de Jennifer Lopez így sem nézi jó szemmel azt a kapcsolatot, ami Ben és volt felesége között van. "Ben és Jen rendkívül közel állnak egymáshoz" - erősítette meg a forrás. "Mostanában rengeteg közös fotó készült róluk, ahol Ben olyan boldognak tűnik, boldogabbnak, mint általában, amikor J. Lóval van. Ez J. Lónak sem hiányzik. Nem hiszi, hogy Ben vissza akarja kapni Jent" - árulta el a forrás.

Hogy pontosan mi okozza a feszültséget Jennifer Lopez és Ben Affleck között, nem tudni, de az nyilvánvaló, hogy nagy a baj. Nem töltötték együtt házassági évfordulójukat, valamint az énekesnő születésnapján sem jelent meg a férje, előtte pedig Jennifer Lopez egyedül utazgatott Európában. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.