Matt Damon figyelmeztette Ben Afflecket: tudta, hogy nem kellene újra összejönnie Jennifer Lopezzel

barátság Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Matt Damon
Matt Damon állítólag figyelmeztette legjobb barátját, Ben Afflecket: nem biztos, hogy fel kellene melegítenie kapcsolatát Jennifer Lopezzel. Damon most aggódik, hogy a szakítás okozta stressz miatt Ben újra inni kezd.

„Matt megpróbálta figyelmeztetni Bent, amikor újra összejött J.Lo-val, hogy ez lesz a vége - mondta egy bennfentes. "Matt ott volt, hogy segítsen Bennek összeszedni magát az első szakításuk után, és látta előre, hogy újra ez fog történni." A forrás hozzátette, hogy az 51 éves Ben Affleck mindig is csodálta Damon és felesége, Luciana Barroso több mint 18 éve tartó házasságát, ő is ilyen kapcsolatra vágyott.

Ben Affleck, Matt Damon, Golden Globe 2024
Ben Affleck és Matt Damon, az egyetlen igaz barát
Forrás: Golden Globes via AFP/Golden Globes 2024

„Amikor a dolgok elkezdtek szétesni, Matt azt mondta Bennek, hogy támogatja, bárhogy is dönt, de azt szeretné, ha a munkájára koncentrálnia" - mondta a bennfentes. „Ben nagyon sok időt töltött J.Lo projektjeivel, ahogyan ezt régen is tette. Erre Damon fel is hívta barátja figyelmét, megkérdezte tőle: 'Mit tett ő valaha is a te karrieredért?' Matt az egyetlen igaz barátja Bennek. Nem engedné, hogy újra az üveghez nyúljon, figyel rá" - mondta az informátor.

Ben Affleck és J.Lo nem tudnak külön lenni?

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának megromlásról számtalan cikk látott az elmúlt hónapokban napvilágot. Vallomások, teóriák, nyilatkozatok és tények: pro és kontra, de senki nem tudja, mi az igazság. Szakértők szerint azonban egyáltalán nem biztos, hogy külön folytatják. Miután Lopez Olaszországban nyaralt, Ben pedig Los Angelesben munkával és gyerekei társaságában töltötte az időt, a párt újra együtt látták, legalábbis ugyanott, abban az épületben, ahol mindketten irodát bérelnek. Ám azt, hogy miért, és miért pont ott talákoztak, senki nem tudja.

Ez is érdekelhet: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.