Meghan Markle hajlandó lenne békülni a királyi családdal: egy feltétele van

AFP or licensors/Britain's Meghan, Duchess of Sussex, looks on as she attends a Sit Out with Britain's Prince Harry (unseen), Duke of Sussex, at the Nigerian Defence Headquarters in Abuja on May 11, 2024 as they visit Nigeria as part of celebrations of Invictus Games anniversary. (Photo by Kola SULAIMON / AFP) - AFP
brit királyi család békülés Meghan Markle Harry herceg
Ugyan még mindig sértve érzi magát, Harry herceg felesége eldöntötte: készen áll arra, hogy egy asztalhoz üljön a brit királyi család tagjaival. Meghan Markle az elmúlt négy évben alig tartott a kapcsolatot a királyi családdal.

Meghan Markle készen áll arra, hogy egy asztalhoz üljön és hosszú idő után szóba álljon a brit királyi család tagjaival, bár továbbra is sértve érzi magát - állítja egy szakértő. A hercegnő nagyon szeretne kibékülni férje családjával és bízik benne, hogy ez miharamabb be is következik.

Meghan Markle
Meghan Markle készen áll arra, hogy kibéküljön a királyi családdal
Forrás: Getty Images

Meghan Markle készen áll arra, hogy kibéküljön a királyi családdal

Meghan és Harry herceg négy éve alig tartják a kapcsolatot a királyi családdal, mióta 2020-ban lemondtak a királyi családban betöltött szerepükről és az Egyesült Államokba költöztek. Azóta több olyan állítás is elhangzott tőlük a nyilvánosság előtt, ami még mélyebb szakadékot teremtett köztük és a családtagok között. Korábban Meghan úgy nyilatkozott, a szakadék olyan mély,  hogy"soha nem akart többé Nagy-Britanniába lépni". A pár legutóbb 2022-ben járt együtt Harry herceg szülőhazájában, a néhai II. Erzsébet királynő temetésén.

Most azonban Angela Levin királyi kommentátor azt állítja, hogy a hercegnő készen áll a békülésre, annak ellenére, hogy még mindig sértve érzi magát. 

Most végre tényleg le akar ülni velük, és át akarja beszélni a dolgokat.

Levin hozzátette, hogy Meghan azt szeretné, ha a királyi család "bocsánatot kérne", de ennek a lehetősége nagyon valószínűtlen. 

Az a személy, akinek bocsánatot kellene kérnie, valójában ő maga, de ők ezt nem hajlandók beismerni 

- mondta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.