Kitálalt Meghan Markle és Harry herceg munkatársa: ilyen volt együtt dolgozni a hercegi párral

Britain's Prince Harry Delivers An Address At The U.N. General Assembly
Getty Images/Britain's Prince Harry Delivers An Address At The U.N. General Assembly - Michael M. Santiago
munkaviszony Meghan Markle Harry herceg
Catherine St-Laurent egykori munkatárs megosztotta a tapasztalatait a sussexi hercegi párral kapcsolatban. St-Laurent 2020 áprilisától 2021 márciusáig dolgozott Meghan Markle és Harry herceg főtanácsadójaként és az Archewell Alapítvány ügyvezető igazgatójaként.

Catherine St-Laurent miután befejezte a közös munkát a hercegi párral elárulta, hogy milyen volt Meghan Markle és Harry herceg főtanácsadójaként tevékenykedni. St-Laurentnak csak pozitív tapasztalatai vannak.

Meghan Markle
Megszólalt Meghan Markle és Harry herceg egykori alkalmazottja: ilyen valójában a közös munka a hercegi párral
Forrás: UK Press via Getty Images/2023 Invictus Games Dusseldorf

Meghan és Harry herceg: ilyen valójában velük a közös munka

Catherine St-Laurent úgy véli, hogy Harry és Meghan jelentős befolyással bírhatnak a társadalmi változások terén.

Hihetetlen élmény volt, hihetetlenül tehetséges és kreatív vezetők. Hálás vagyok, hogy részt vehettem az életükben

 – mondta St-Laurent, kiemelve az Archewell Alapítvány fontosságát.

Ezek a dicsérő szavak azonban éles ellentétben állnak a brit újságíró, Rebecca English tapasztalataival. English, aki 2018 őszén csatlakozott a hercegi párhoz Ausztrália, Új-Zéland, Tonga és Fidzsi-szigetek körüli turnéjukon, egy incidensről számolt be, amikor Meghan állítólag „sziszegve” fordult egyik alkalmazottjához, aki könnyekben tört ki.

„Ott voltam, és tanúja voltam, amikor Meghan dühösen, sziszegve fordult a kísérőjéhez, és követelte tőle, hogy azonnal távozzon. Később láttam ugyanezt a nőt az autóban ülve könnyes szemmel. A tekintetünk találkozott, majd lesütötte a szemét, megaláztatás tükröződött az arcán” – mondta English.

Meghan Markle hajlandó lenne békülni a királyi családdal: egy feltétele van

Ugyan még mindig sértve érzi magát, Harry herceg felesége eldöntötte: készen áll arra, hogy egy asztalhoz üljön a brit királyi család tagjaival. Meghan Markle az elmúlt négy évben alig tartott a kapcsolatot a királyi családdal. Meghan és Harry herceg négy éve alig tartják a kapcsolatot a királyi családdal, mióta 2020-ban lemondtak a királyi családban betöltött szerepükről és az Egyesült Államokba költöztek. Azóta több olyan állítás is elhangzott tőlük a nyilvánosság előtt, ami még mélyebb szakadékot teremtett köztük és a családtagok között. Korábban Meghan úgy nyilatkozott, a szakadék olyan mély,  hogy"soha nem akart többé Nagy-Britanniába lépni". A pár legutóbb 2022-ben járt együtt Harry herceg szülőhazájában, a néhai II. Erzsébet királynő temetésén.

Most azonban Angela Levin királyi kommentátor azt állítja, hogy a hercegnő készen áll a békülésre, annak ellenére, hogy még mindig sértve érzi magát. 

Most végre tényleg le akar ülni velük, és át akarja beszélni a dolgokat.

Levin hozzátette, hogy Meghan azt szeretné, ha a királyi család "bocsánatot kérne", de ennek a lehetősége nagyon valószínűtlen. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.