Rod Stewart: „A napjaim meg vannak számlálva"

halál öregedés Rod Stewart
A 79 éves rocksztár tisztában van azzal, hogy már nincs sok ideje hátra, de nem fél a haláltól. Rod Stewart „stílusosan” szeretné tölteni a hátralévő idejét.

„Egyszer mindenkinek el kell menni, szóval mindannyian egy hajóban evezünk" - nyilatkozta Rod Stewart. „Annyira ki fogom élvezni ezt az utolsó néhány évet, amennyire csak tudom. Néhány - valószínűleg még 15 évem van hátra. Könnyen megcsinálom, haver, könnyedén."

Rod Stewart Performs At Budweiser Stage
Rod Stewart nem fél a haláltól
Forrás: Getty Images

Bár azt tervezi, hogy továbbra is folytatja zenélést, Stewart elismerte, hogy már nem bírja úgy a tempót, mint fiatalabb korában.

„Már nem vagyok olyan, mint a 70-es és 80-as években, nem tudok egész éjjel fennmaradni, berúgni és megőrülni, de a hangom még mindig ugyanolyan" - mondta Stewart.

A világsztár túlélte a prosztata- és a pajzsmirigyrákot is, és azóta sokkal jobban odafigyel az egészségére.

„Kicsit hipochonder vagyok, úgy gondolom, a férfiaknak jobban ki kellene használniuk a csodálatos orvostudomány minden előnyét" - magyarázta. „Amikor visszatérek az Egyesült Királyságba, vértisztító kúrára megyek, mert azt mondták, hogy nagyon felpörgeti a szervezetet."

De Stewart idős kora ellenére sem szed gyógyszereket.

„Néha szedek gyulladáscsökkentőt, ha a térdem szórakozik, de csak nagyon ritkán. Nincs szükségem tablettákra" - mondta.

Rod Stewart fia nemrég megnősült

Penny Lancaster és Rod Stewart betekintést engedett a rajongóknak a zenész fia, Liam Stewart esküvőjébe. A ceremóniát a horvátországi Dubrovnikban tartották. Az ünneplésről készült családi kép mellett a zenész ezt írta: „Rendkívül büszke vagyok, hogy szemtanúja lehetek fiam, Liam és a menyasszonya, Nicole gyönyörű esküvőjének. Micsoda csodálatos egyesülése ez a Stewartoknak és az Artukovichoknak. Legyen részük továbbra is örömben, szeretetben és nevetésben, amíg csak élnek, és szülessen még sok baba, aki csatlakozik az 1 éves kisfiukhoz, Louie-hoz."


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.