Luke Perry lánya szívszorító fotóval búcsúzott Shannen Dohertytől

Beverly Hills 90210 Cast Members
Getty Images - Mark Sennet
Beverly Hills 90210 Shannen Doherty Luke Perry
Sophie Perry, a néhai Luke Perry lánya megható módon tisztelgett a színésznő előtt. Shannen Doherty július 13-án, szombaton hunyt el, miután hosszú évekig küzdött a rákkal.

Sophie július 14-én, vasárnap a közösségi médiában osztott meg egy régi fotót, amelyen édesapja, Luke Perry és Shannen Doherty szerepel. Ők alkották a Beverly Hills 90210 legendás szerelmespárját. A kilencvenes években minden tini olyan pasira vágyott, mint Dylan McKay és olyan lányra, mint Brenda Walsh. Sophie nem fűzött kommentárt a fekete-fehér képhez, csak egy fehér szívecskét biggyesztett rá, de ez többet mond minden szónál.

Shannen Doherty, Luke Perry
Shannen Doherty és Luke Perry, a Beverly Hills 90210 legendás szerelmespárja
Forrás: https://www.instagram.com/lemonperry/

Sophie Perry édesanyja, Rachel "Minnie" Sharp 1993 novemberében ment hozzá Luke Perryhez. A pár 2003-ban vált el, és megosztották Sophie, valamint testvére, Jack felügyeletét. Édesapjuk 2019-ben, 52 éves korában halt meg, miután agyvérzést kapott. Perry sorozatbeli szerelme, Shannen Doherty 53 éves korában halt meg július 13-án a rákkal folytatott hosszú küzdelme után.

Perry 2019-ben bekövetkezett halála nagyon megviselte Dohertyt, a színész és a családja is közelt állt hozzá. Így nyilatkozott: „Luke imádta a családját. Áradozott a gyerekeiről, nagyon büszke volt rájuk. Gyakran mutatott nekem videókat."

Shannen Doherty halálhíre egykori kollégáit is megrázta

Doherty egykori 90210-es kollégái is tisztelegtek színésznő előtt. Tori Spelling, aki Donna Martint alakította a sorozatban, az Instagram-sztorijában emlékezett meg Shannenről, azt írta, nem találja a szavakat, nem tudja, mit is mondhatna. Az 52 éves Jennie Garth — aki Kelly Taylort játszotta — szívhez szóló üzenetet osztott meg.

„Nem tudom feldolgozni azt az óriási gyászt, amit régi barátom, Shannen elvesztése okoz — a nőé, akit gyakran úgy jellemeztem, mint a legerősebb embert, akit valaha ismertem. A kapcsolatunk valódi és őszinte volt. Gyakran állítottak szembe minket egymással, de mindez nem tükrözte a kapcsolatunk valódiságát, ami a kölcsönös tiszteletre és csodálatra épült" - írta Garth, aki posztjához fotókat is csatolt.

Shannen Doherty publicistája egy nappal Doherty halála után erősítette meg a színésznő halálhírét:

Nehéz szívvel erősítem meg Shannen Doherty színésznő halálhírét. Július 13-án, szombaton elvesztette a rákkal vívott harcát, miután hosszú évekig küzdött a betegséggel. Az odaadó lányt, nővért, nagynénit és barátot vesztettek el a szerettei. családja és a kutyája, Bowie ott voltak vele az utolsó percekben. A család kéri, hogy ebben a neháéz időszakban hagyják őket békében gyászolni.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.