Shannen Doherty a halála előtt megígérte, kísérteni fogja a munkatársát

szellem munkatárs Shannen Doherty kísértés
A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja július 13-án, 53 éves korában halt meg. Shannen Doherty a halála előtt megígérte kolléganőjének, hogy kísérteni fogja.

Holly Marie Combs várja, hogy Shannen Doherty beváltja ígéretét, alig egy héttel a színész 53 éves korában bekövetkezett halála után.

Holly Marie Combs és Shannen Doherty
Holly Marie Combs és Shannen Doherty 2016-ben
Forrás: Getty Images via AFP

Combs, aki néhai barátnőjével együtt szerepelt a Bűbájos boszorkák című sorozatban, vasárnap az Instagramon írt egy kedves üzenetet arról, mennyire hiányzik neki Shannen.

„Egy hét telt el, és úgy érzem, mintha már örökké tartana" - írta a színész egy Doherty fotóiból készült videómontázs mellé. „Egész nap egy bizonyos képet kerestem, és szinte mindent megtaláltam, kivéve ezt az egyet" - tette hozzá Combs. „Shannen megígérte, hogy kísérteni fog, de először azt hittem, hogy eleinte másokkal lesz elfoglalva. Biztos vagyok benne, hogy akkor és ott bukkan fel, amikor és ahol a legkevésbé számítok rá. Az én sziklám. 10:18."

Doherty publicistája, Leslie Sloane a múlt héten a People magazinnak adott nyilatkozatában közölte, a színésznő negyedik stádiumú rákban halt meg.

„Az odaadó lányt, nővért, nagynénit és barátot szerettei és a kutyája, Bowie vette vették körül utolsó napjaiban" - mondta Sloane.

Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot. Egy ideig úgy tűnt, hogy sikerül legyőznie a betegséget, de 2019-ben újra kiújult. Tavaly megerősítette, hogy a rák átterjedt az agyára és a csontjaira is.

„Nem akarok meghalni" - mondta akkor a színésznő. „Még nem végeztem az élettel. Nem végeztem a szeretettel. Nem végeztem az alkotással. Nem végeztem azzal, hogy remélhetőleg jobbá teszem a dolgokat. Egyszerűen nem - nem végeztem."

Shannen Doherty utolsó órái

A színésznő onkológusa, Dr. Lawrence D. Piro felidézte a színésznő halála előtti pillanatokat. Az orvos a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben kezelte a Shannen Dohertyt, az évek alatt szoros barátság alakult ki köztük. Akkor is a színésznőnél volt, amikor július 13-án meghalt. Az orvos elmesélte, hogyan teltek a Doherty utolsó órái.

„Az utolsó néhány órában egy olyan helyen volt, ahol nagyon jól érezte magát, aludt. Néhány nagyon közeli barátja vette körül" - mondta Piro a lapnak. „Olyan válogatott személyek voltak vele, akik rengeteg törődést és támogatást nyújtottak neki. Nagyon szomorú volt, de gyönyörű és szeretetteljes. A legnehezebb az volt, hogy nem volt kész elmenni, szerette az életet."

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.