Sharon Stone félmeztelenül festeget: Nem mindennapi látvány egy szál bugyiban a 66 éves világsztár – Fotó

Sharon Stone
AFP/Jean Christophe Magnenet -
Sharon Stone félmeztelen fürdőruha
Sharon Stone 66 éves és még mindig elképesztő formában van. Ezúttal egy szál kék bugyiban mutatta meg festőtudományát. Sharon Stone fantasztikusan néz ki!

Sharon Stone szintén nyertese annak a bizonyos genetikai lottónak, amiben Hollywood más hírességei, mint például Jennifer Lopez, Salma Hayek és Halle Berry is részesültek. Hiába töltötte be a 66. életévét a gyönyörű színésznő, elképesztő formában van.

Sharon Stone 66 évesen gyönyörű alakot villantott
Sharon Stone Forrás: The Hollywood Reporter

Stone karrierje 1980-ban, 44 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szerepet kapott Woody Allen Csillagporos emlékek című filmjében. Az igazi áttörést azonban az Elemi ösztön című erotikus thriller hozta el számára 1992-ben, Michael Douglas oldalán, amiben egy biszexuális írónőt játszik. Innentől kezdve Sharon Hollywood szexbálványa lett. Szépsége és tehetsége elképesztő magaslatokig repítette a filmiparban.

Hiába múltak el felette az évek, a színésznő csodálatos formában van. Ennek pedig ékes bizonyítéka legfrissebb Instagram posztja, ahol egyetlen, aprócska, égszínkék bugyiban mutatja meg mindig kívánatos alakját. A színésznő bár háttal pózol a fotós kamerájának, a kép értékéből ez sem tud elvonni.

A posztból az is kiderül, hogy Sharon Stone nemcsak tehetséges színésznő, festeni is legalább ennyire ügyesen tud.

Nem ez volt az egyetlen olyan bejegyzése a világsztárnak közösségi oldalán, ahol fürdőruhában vagy szexi outfitben mutatja meg magát túl a 60-on. 

Összeszedtük Sharon Stone legszexibb posztjait:

Ebben az Instaposztban például egy zöld-fekete kígyómintás bikiniben pózol a híresség, aki bár a felsőrészt nem dobta le, tangás alsóneműje nem sokat hagy a képzeletre.

A kígyómintás bikini nagy kedvence lehet a világhírű színésznőnek, ugyanis egy régebbi fotóján is ebben pózol. Itt azonban már formás és feszes melleit is megcsodálhatták a rajongók, hiszen a felsőrészt ledobta magáról és mindössze a törölközője csücskével takarta el mellbimbóját.

Válogatásunk következő bikinis képén is szintén elölről látható a sztár, akiről bátran kijelenthetjük, hogy nem kedveli a nagyméretű fürdőruhákat, ha teheti, minél apróbbat választ. Ezúttal azért felkapott egy felsőrészt is.

Összeállításunk utolsó fotója mi is lehetne más, mint egy a színésznőhöz igazán méltó glamfotó, ahol a rá jellemző fan fatale stílusban, szexi, melleket domborító domina felsőben pózol.

Cikkünk azonban csak úgy lehet teljes, ha megmutatjuk a színésznő és a filmtörténelem egyik legikonikusabb jelenetét, amikor az Elemi ösztön című filmben megőrjíti a rendőröket azzal, ahogyan keresztbe tett lábait átcseréli, miközben nincs rajta bugyi...

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.