Sophie Turner vicces utalást tett a szexuális életére

2023 Vanity Fair Oscar After Party Arrivals
Patrick McMullan via Getty Image/2023 Vanity Fair Oscar After Party Arrivals - Robert Smith
szex Sophie Turner utalás
A színésznő tavasz szeptemberben döntött úgy, hogy elválik férjétől, Joe Jonastól, az expár azóta is hevesen küzd közös lányaik, Willa és Delphine felügyeleti jogáért. Válása után Sophie Turner Peregrine Pearson oldalán kezdett új életet.

Sophie Turner egy képsorozatot osztott meg az elmúlt hetek és hónapok eseményeiről az Instagram-oldalán. Azonban a posztjának címe elég nagy zavart keltett a 14 millió követője körében. „Nap, szex és gyanakvó szülők” - írta a színésznő.

Sophie Turner
Sophie Turner vicces utalást tett a szexuális életére
Forrás: Europa Press via Getty Images

Sophie Turner viccesen utalt a szexuális életére

A legtöbben értették az utalást, de egyesek úgy gondolták, hogy ez egy finom célzás lehet az új barátjával való szexuális életére. „Ooohhh, a legjobb életét éli” – írta az egyik rajongó. Míg egy másik követő megjegyezte: „A nők másképp ragyognak, miután véget vetnek a mérgező kapcsolatoknak.”

„Sokkal boldogabbnak tűnsz, mióta túlléptél az exeden” – mondta valaki más. Végül egy másik hozzátette: „Annak, aki nem tudná: ez egy utalás egy brit tévéműsorra körülbelül tíz évvel ezelőttről, amelynek címe 'Sun, Sex, and Suspicious Parents' volt.”

Sophie Turnert hatalmas eljegyzési gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre

Sophie Turner és Peregrine Pearson kapcsolata úgy tűnik, hogy következő szakaszába lépett, miután a Trónok harca színésznőjének ujján egy hatalmas eljegyzési gyűrűt szúrtak ki. A Trónok harca színésznője és barátja, Peregrine Pearson romantikus vakáción pihent Olaszországban, Capri-szigetén. Turnert és szerelmét egyik nap egy bárban kapták lencsevégre, a rajongók pedig rögtön kiszúrták a gyűrűsujján a hatalmas eljegyzési gyűrűt.

Nagy port kavart 2023 őszén Sophie Turner és Joe Jonas szakítása. Sajtóértesülések szerint Jonas láthatott és hallhatott valamit az otthonuk biztonsági kameráinak felvételein, ami miatt úgy döntött, hogy nem akar együtt maradni a feleségével. Később egy névtelen informátor elmondta, hogy a kamera rögzítette, ahogy a kétgyermekes anyuka „nem túl szép dolgokat” mondott Jonasról az egyik barátjának. A pár nyilatkozata szerint azonban életmódbeli különbségek vezettek kapcsolatuk megromlásához, döntésüket közösen hozták meg.


 

 


 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.