Taylor Swift és Travis Kelce: érintéseik mindent elárulnak szerelmükről - VIDEÓ

The Eras Tour Taylor Swift: The Eras Tour Travis Kelce Taylor Swift
Tvavis Kelce ha csak teheti ott van barátnője fellépésein. Taylor Swift amszerdami koncertjén is részt vett: a vak is látja, odavannak egymásért.

Taylor Swiftet szerelme, Travis Kelce is elkísérte az amszterdami The Eras Tour koncertjére. A pár egymás kezét fogva jött ki a a fellépés után a backstage-ből és integettek a rajongóknak a Johan Cruijff Arénában.

Taylor Swift, Travis Kelce, Celebrity Sightings In New York City - October 15, 2023
Taylor Swift és Travis Kelce egy éve vannak együtt
Forrás: Getty Images

Taylor Swift és Travis szemmel láthatóan nagyon boldogok

A cuki videó bejárta a közösségi médiát, amelyen először Swift megcsiklandozza Travist, aki ezt egy puszival viszonozza. Kelce amikor csak tud, elkíséri Swiftet a turnéja állomásaira, így most folyamatosan Amerika és Európa között ingázik. 

Vasárnap például azonnal repülőre ült, hogy hogy részt vegyen Taylor turnéjának harmadik koncertjén az írországi dublini Aviva Stadionban, holott előző este részt vett csapattársa, Clyde Edwards-Helaire kaliforniai esküvőjén. Megjelenése meglepestés lehetett, azt pedig nem lehetett nem észrevenni, ahogy Swift szeme felcsillan a színpadon, ahogy meglátja Travist. 

Vele volt a The Eras Tour első londoni koncertjén is, amelyen részt vett Vilmos herceg, György és Sarolta. Kelce később elmondta, zavarban volt, fogalma sem volt, hogy üdvözölje a brit királyi család tagjait, majd arról is beszélt, hogy a kis Sarolta mennyire lenyűgözte

 

Az énekesnő londoni fellépésekor a királyi család pedig különleges módon fejezte ki rajongását. A Buckingham-palotában az őrségváltáskor a királyi zenekar Taylor Swift, Shake it off slágerét adta elő.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.