Tom Brady legújabb románca: Irina Shayk után ismét egy modellre vetette ki a hálóját

Netflix Is A Joke Fest's "The Greatest Roast Of All Time: Tom Brady"
Getty Images/Netflix Is A Joke Fest's "The Greatest Roast Of All Time: Tom Brady" - Monica Schipper
románc Irina Shayk Brooks Nader Tom Brady
A híres amerikai futballjátékos ismét a magánélete miatt került reflektorfénybe: Tom Brady Irina Shaykkal közös románca után ismét egy modellre vetette ki a hálóját. Információk szerint jelenleg Brooks Naderrel randevúzik.

Bennfentesek szerint Tom Brady jelenleg a Sports Illustrated Swimsuit modelljével, Brooks Naderrel randevúzgat. Ez az új kapcsolat állítólag nem sokkal azután kezdődött, hogy Brady és Irina Shayk románca véget ért.

Tom Brady
Tom Brady hónapok óta a szexi modellel, Brooks Naderrel randizgat
Forrás: GC Images

Tom Brady legújabb kiszemeltje: Brooks Nader

Brooks Nader éppen válik Billy Haire üzletembertől, akivel kevesebb mint öt évig voltak házasok. A válás barátságos körülmények között zajlik, és a pár már a válás előtt hónapokban különköltözött. Nader hamar belevetette magát az élvezetekbe, és a szinglik életébe. Az elmúlt időszakban sok időt töltött Hamptonsban, ahol Kourtney Kardashian legjobb barátjával, a PR szakember Simon Huckkal mulatta az időt. Júniusban Nader feltűnt Olivia Culpo és Christian McCaffrey Rhode Island-i esküvőjén, ahol Prince Constantine Alexiosszal, Görögország hercegével érkezett, ami újabb pletykákat indított el egy lehetséges kapcsolatról. Július 4-i hétvégén azonban egyedül jelent meg Michael Rubin hírességekkel teli fehér partiján Hamptonsban. Tom Brady is jelen volt ezen az eseményen, bár nem világos, hogy itt találkoztak-e először Naderrel.

Tom Brady kalandjai

Ez nem az első alkalom, hogy Brady Michael Rubin partiján keveredik kalandokba. Egy bennfentes elmondása szerint 2023 júliusában Brady több nővel is beszélgetett, köztük Kim Kardashiannal is. Röviddel ezután az NFL-legendát Irina Shaykkal hozták hírbe, és többször is együtt látták őket. Ez a románc azonban gyorsan véget ért.

Mielőtt Shaykkal randizott volna, Brady 13 évig élt házasságban Gisele Bündchennel, három gyermekük született.

Gisele Bündchen túl szexéhes volt Tom Bradynek

Lapértesülések szerint a válókereset beadása teljesen hétköznapi okokra vezethető vissza. Amellett, hogy Gisele úgy érezte, kedvese elhanyagolja őt és a gyerekeiket, a sivár nemi életről is gyakorta panaszkodott a barátainak. Tudniillik Brady hihetetlenül fegyelmezett, önmegtartóztató életmódot folytat a jelentőségteljes meccsek előtt: 24, de akár 72 órán át is visszafogja szexuális vágyait annak érdekében, hogy a kulcsfontosságú pillanatokban csúcsteljesítményt produkálhasson a pályán. 

Gisele ezt nehezen tolerálta, végül pedig elege lett, és úgy vélte, kettejük viszonya menthetetlenül kihűlt. Hogy Brady az életmódjával kapcsolatban tudományos anyagokra vagy a tapasztalataira hagyatkozott-e, nem tudni, mindenesetre profi sportkörökben igen elterjedt a teória, mely szerint a közösülés gyengíti a fizikai teljesítményt.

 


 


 


 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.