Tom Cruise életveszélyes mutatványa: egy repülőgép szárnyán lóg az új Mission Impossible film forgatásán - Fotó

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" New York Premiere
WireImage/"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" New York Premiere - Mike Coppola
Mission Impossible életveszélyes mutatvány Tom Cruise
A hollywoodi színész kaszkadőröket megszégyenítő mutatványokat hajt végre a legújabb Mission Impossible film forgatásán. Tom Cruise számára úgy tűnik, még 62 évesen sincs lehetetlen.

Tom Cruise már javában forgatja az új Mission Impossible filmet, amelyben hajmeresztő és életveszélyes mutatványokból biztosan nem lesz hiány. A hollywoodi kaszkadőr hírében álló színész ezúttal is félelem érzet nélkül játssza Ethan Hunt ügynök szerepét Oxfordshire-ben. 

Tom Cruise
Tom Cruise javában forgatja az új Mission Impossible filmet
Forrás: WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 

Tom Cruise hajmeresztő mutatványa

A színész a minap színésztársával, Esai Moralesszel emelkedett a levegőbe, aki a Gabriel nevű gonosztevőt alakítja a Mission Impossible: Dead Reckoning Part Two című filmben. A kiszivárgott képek alapján a nézők nem fognak csalódni: a két színész egy harci jelenetben vett részt, miközben Tom bebizonyította, hogy még mindig formában van, és lélegzetelállító mozdulattal kapaszkodott egy repülőgép szárnyába. A sztár fittebbnek tűnt, mint valaha, amint egy amerikai sárga Stearman kétfedelű repülőgép szárnyáról lógott a levegőben, amelyeket korábban a második világháború idején használtak. Cruise, aki imádja kaszkadőrmutatványait saját maga végrehajtani, szemmel láthatóan ejtőernyő nélkül kapaszkodott a repülőgép szárnyába, ami még a valódi kaszkadőrök számára is életveszélyes mutatvány. 

Tom Cruise lógó bőréről beszél a világ: újabb magyarázat látott napvilágot

Néhány hónappal ezelőtt strandolás közben félmeztelenül kapták lencsevégre a színészt, és ahogyan az lenni szokott, a lesifotók felkerültek  a világhálóra is.  A Spanyolországban készült képek több kérdést is felvetnek a színész testével kapcsolatban. A fotókat Dr. David Hill, chicagói plasztikai sebész is látta, aki azt állítja, Tom Cruise testén a megereszkedett bőr zsírleszívás következménye lehet. A szakember azt állítja, a 61 éves hollywoodi sztár ezzel együtt pazarul néz ki és filmjei tanúsítják, hogy remek kondiban van, a szépészeti beavatkozások nem múlnak el nyomtalanul. 

Ha ez ember természetesen fogy, van ideje a bőrének visszahúzódnia. Zsírleszívásnál, ami egy gyors beavatkozás, nincs. 

Dr. Hill hozzátette, ha Tom Cruise zsírleszíváson esett át, az kivételesen jól sikerült, nincs a testén szabálytalan kontúr és az izmok is a helyükön vannak. 

Tom Cruise - aki Hollywood legjobban kereső színésze - mindemellett mindent megtesz, hogy jó formában legyen, ami veszélyes mutatványai miatt kiemelten fontos. Korábbi interjújában elmondta, kajakozik, barlangászik, vív, fut, súlyzózik, sziklát mászik és sokat túrázik is.

 


 

 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.