Vilmos herceg dokumentumfilmben szerepel – Kendőzetlenül meséli majd el az igazságot

Vilmos herceg dokumentumfilmben fog szerepelni
Andy Parsons/Kensington Palace - Handout
Vilmos herceg dokumentumfilm hajléktalanság
Vilmos herceg hamarosan egy kétrészes dokumentumfilmben fog feltűnni, amiben a hajléktalanság megszüntetésére alapított Homewards programját mutatja be. A dokumentumfilm idén ősszel kerül bemutatásra, ahol Vilmos herceg kezdeményezésének első évét követhetik nyomon a nézők, betekintést nyerve a kulisszák mögé is.

Vilmos herceg 2024 őszén egy kétrészes dokumentumfilm főszereplője lesz. A Homewards programját mutatja be a film, ami a hajléktalanság megszüntetését helyezi a középpontba.

Vilmos herceg dokumentumfilmben fog szerepelni
Vilmos herceg dokumentumfilmben fog szerepelni Forrás: Getty Images/

Vilmos herceg dokumentumfilmben fog szerepelni

A walesi herceg ritkán látott, kulisszákba is betekintést nyújtó dokumentumfilmben fogja bemutatni, mennyire fáradhattalanul dolgozik azon, hogy megszüntesse a hajléktalanságot. A Prince William: We Can End Homelessness azaz Vilmos herceg: Meg tudjuk szüntetni a hajléktalanságot című sorozat a kezdeményezés első évét mutatja be. A nézők nyomon követhetik Vilmos herceget, amint elindítja a Homewards programot az Egyesült Királyságban, miközben bemutatja a jelenleg hajléktalansággal küzdő embereket és azok történeteit, akik már átélték ezt az kilátástalanságot.

Vilmos herceg elkötelezettsége a hajléktalanság megszüntetése iránt mélyen gyökeredzik: az édesanyja, Diana hercegnő törekvéseit viszi tovább, aki már fiatalkorukban megmutatta fiainak a való világot, és az élet árnyoldalait. Fontosnak tartotta az együttérzést és az empátiát, és gyakran vitte el Vilmost és testvérét, Harry herceget nem nyilvános látogatásokra, hajléktalanszállókra.

Ezek az élmények mély nyomot hagytak Vilmosban és és édesanyjához hasonlóan ő is a Centrepoint hajléktalanokat segítő szervezet patrónusa lett.

Az elmúlt évben időt töltöttünk Vilmos herceggel és a The Royal Foundation-nel a Homewards program első évének követése során. Hihetetlenül megindító történeteket hallottunk az ország különböző részein hajléktalansággal küzdő emberektől. – nyilatkozta a BAFTA-díjas rendező, Leo Burley, aki Vilmos herceg dokumentumfilmjét is rendezi. – Newport utcai hajléktalanságától, a sheffieldi átmeneti szállásokon élő családokon át az aberdeeni fiatalok hajléktalanságáig a dokumentumfilm átfogó képet fest a mai brit hajléktalanságról.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.