Kitálalt a férfi, akit Jennifer Aniston ajándékozott Brad Pittnek a 40. születésnapjára

Rock Star premiere
Rock Star premiere/film BRAD PITT arrivals Jennifer Aniston JENNIFER ANISTON - Kevin Winter
Jennifer Aniston Brad Pitt ajándék Jamie Oliver
Nem könnyű ajándékot választani annak, akinek mindene megvan. Tudhatta ezt Jennifer Aniston is, aki házasságuk idején nem várt meglepetéssel lepte meg akkori férjét, Brad Pittet a 40. születésnapjára. A romantikus gesztus egy férfi volt, aki elmesélte, hogyan érkezett a színésznőtől a felkérés.

Bár nem volt hosszú életű a sztárpár házassága, aminek egy szerelmi háromszög miatt lett vége, köztudottan nagy volt a szerelem kettejük között. Brad Pitt és Jennifer Aniston öt évig voltak házasok, ebbe az időszakba esett a színész 40. születésnapja, amelyre különleges ajándékkal lepte meg akkori felesége. 

Brad Pitt és Jennifer Anistion
Jennifer Aniston különleges ajándékkal lepte meg Brad Pittet a 40. születésnapján
Forrás: Getty Images/56th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals

Brad Pitt rajongása adta Jennifer Anistonnak az ötletet

Húsz évvel később a sztárszakács, Jamie Oliver egy ausztrál zenei podcastban árulta el, hogy őt, de leginkább a főzőtudományát ajándékozta Jennifer Aniston akkori férje, Brad Pitt 40. születésnapjára.

Az angol séf akkoriban leginkább az 1999 és 2001 között futó A pucér szakács című főzőműsoráról volt ismert, amelyért Brad Pitt rajongott. Visszaemlékezve a színésznővel folytatott beszélgetésére, Jamie Oliver felidézte, hogyan kérte fel ajándéknak a színésznő: 

„Főznél Bradnek? Nagyon szereti A pucér szakácsot, úgy, ahogy van, az egészet, mindig nézi a tévében, és hasonlók. Mire én így feleltem: Abszolút. Megteszem a szerelemért, mert szeretlek titeket, srácok”mesélte el a podcastban a világhírű sztárséf.
 

Az egykori házaspár nehéz, címlapokra kerülő szakítása ellenére ma már baráti viszonyban vannak. Jennifer később férjhez ment és el is vált Justin Theroux-tól, akivel szintén barátok maradtak. 2018-ban így nyilatkozott a párkapcsolatairól: 

Úgy gondolom, hogy a házasságaim nagyon sikeresek voltak. És amikor véget értek, az egy jól megfontolt döntés eredménye volt, amit azért hoztunk, mert boldogok akartunk lenni, és olykor a boldogság már nem lehetséges az adott felállásban.

Brad Pitt válása későbbi feleségétől, Angelina Jolie-tól, és az azóta is tartó kálváriája kétségkívül az első helyek egyikén áll a Hollywood legbotrányosabb szakításainak képzeletbeli listáján.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.