Hihetetlen, de Johnny Depp Barbie babákat gyűjt + 5 sztár, akik furcsa dolgokért rajonganak

Johnny,Depp,At,The,U.s.,Premiere,Of,'pirates,Of,The
Shutterstock/Tinseltown -
hollywood Barbie-baba Johnny Depp
Mi meglepődtünk, de szerintünk te is megfogsz, ha elolvasod az alábbi cikkünket. Johnny Depp Barbie baba iránti rajongásától Amanda Seyfried taxidermiás mániájáig mindenbe belebotlottunk, miközben a sztárok furcsa dolgai után kutattunk.

Hollywood világa tele van meglepetésekkel, de sokan talán nem is sejtik, hogy a sztárok közül néhányan, mint péládul Johnny Depp, vagy Tom Hanks, igazán különleges és furcsa dolgokat gyűjtenek. Bár a luxusautók, dizájner ruhák és műalkotások gyűjtése nem meglepő, egyesek szenvedélye sokkal szokatlanabb irányokat vesz. Lássuk, milyen extrém dolgok iránt rajonganak a világsztárok!

Johnny Depp
Johnny Depp és más sztárok, akik megszállottan rajonganak dolgokért
Forrás: Shutterstock/Renko Aleks

1. Johnny Depp furcsa baba rajongása

A színész nemcsak tehetségével tűnik ki, hanem különleges gyűjteményével is. Depp ugyanis megszállott Barbie baba-gyűjtő. Kollekciójában a hagyományos Barbiek mellett, egyedi, limitált kiadású darabok is megtalálhatóak, sőt, állítólag Disney-hercegnő babákat is birtokol. Szereti a kellékeket gyűjteni azokból a filmekből, amelyekben szerepelt, és Depp azt is mondja, reméli, hogy egy napon átadhatja az unokáinak őket.

Los,Angeles,-,Jun,22:,Johnny,Depp,Arrives,To,The
Johnny Depp
Forrás: Shutterstock/DFree

2. Amanda Seyfried és a kitömött állatok

Amanda Seyfried imádja a döglött állatokat. A Mamma Mia! sztárnak komplett taxidermia gyűjteménye van és mindegyikük névvel ellátott. Van egy Beatrix nevű bagoly, egy Linda nevű fióka és egy Kevin Sparkle nevű mini zebrája. Sokukat a párizsi Deyrolle taxidermia boltból szerezte be. A többit pedig híres barátaitól kapta ajándékba, köztük Seth MacFarlane-től, aki a zebrát adta neki és Conan O'Brientől, akitől pedig a mosómedvét.

Amanda,Seyfried,Attends,Cfda,Fashion,Awards,2022,At,Cipriani,South
Amanda Seyfried 
Forrás: Shutterstock/lev radin

3. Tom Hanks és az írógépek

Tom Hanks, a kedvelt hollywoodi színész 19 éves kora óta gyűjti a régi írógépeket. A gyűjteménye több, mint 100 darabból áll és a 1930-as évektől kezdve, egészen napjainkig tartalmaz különböző modelleket. "Ezek a művészet és a mérnöki munka zseniális kombinációi" - mondta Hanks a The New York Timesnak 2019-ben. "Valahányszor begépel valamit írógépen, az egyedülálló műalkotás."

London,,United,Kingdom,-,May,31,,2022:,Tom,Hanks,Attends
Tom Hanks
Forrás: Shutterstock/Fred Duval

4. Leonardo DiCaprio és a dinoszaurusz csontvázak

Leonardo DiCaprio, az egyik legismertebb környezetvédő színész, nem csak a bolygó megmentéséért küzd, hanem elképesztő dinoszaurusz csontvázakat is gyűjt. A hírek szerint a színész több millió dollárt költött már különböző ősi maradványokra és egy hatalmas, T-Rex koponyát is birtokol. „A dinoszaurusz birtoklása trenddé vált. Csontvázukat gyakorlatilag design tárgyaknak tekintik” – mondta az Artnetnek Luca Cabler, a Theatrum Mundi galéria műkereskedője.

Los,Angeles,-,Jun,05:,Leonardo,Dicaprio,Arrives,For,The
Leonardo DiCaprio
Forrás: Shutterstock/DFree

5. Quentin Tarantino és a retro társasjátékok

A kultikus rendező, Quentin Tarantino nemcsak filmjeiről híres, hanem arról is, hogy megszállottan gyűjti a régi társasjátékokat. Tarantino különleges játékgyűjteménye számtalan retro darabot tartalmaz, amelyeket gyerekkorából őrzött meg, illetve aukciókon vásárolt. Mindegyik tévés és filmes témájú. A Rolling Stone szerint néhány kedvence a The Dukes of Hazzard, a Dawn of the Dead és a Universe .

Los,Angeles,,Usa.,July,23,,2019:,Quentin,Tarantino,At,The
Quentin Tarantino 
Forrás: Shutterstock/Featureflash Photo Agency

6. Angeline Jolie és a kések

Angelina Jolie lelkes késgyűjtő. Amikor a színésznő fiatalabb volt, anyjával részt vett a reneszánsz vásárokon, ahol elkezdte csodálni a különböző pengéket. Gyűjteménye állítólag több ezer dollár értékben kézzel készített késeket és tőröket is tartalmaz.

Angelina,Jolie,At,The,23rd,Annual,Critics',Choice,Awards,Held
Angelina Jolie
Forrás: Shutterstock/Tinseltown

Ha pedig mindez nem lenne elég ínyencség a mai napra, akkor nézd meg az alábbi videót, amiben összegyűjtötték azokat a furcsa dolgokat, amiket a sztárok kaptak rajongóiktól, és némelyiket még ma is őrizgetik:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.