28 év után válik a világhírű színésznő: ez áll Leah Remini döntésének hátterében

2019 Creative Arts Emmy Awards - Arrivals
FilmMagic/2019 Creative Arts Emmy Awards - Arrivals - Axelle/Bauer-Griffin
válás Leah Remini színésznő
Férjével, Angelo Pagán színésszel 28 év együtt töltött idő után döntöttek úgy, hogy elválnak. Leah Remini házassága 21 évig tartott, és bár sokáig próbáltak dolgozni a kapcsolatukon, végül úgy érezték, hogy különválásuk mindkettejük számára a legjobb megoldás.

Leah Remini elmondása szerint a döntésüket alaposan megfontolták, nagyon sokat beszélgettek a jövőről. Ráébredtek arra, hogy mindketten megváltoztak, és már nem tudják tovább játszani azokat a szerepeket, amelyek már nem illenek hozzájuk. A színésznő kiemelte, hogy bár a házasságuk véget ért, a köztük lévő kapcsolat továbbra is erős marad, és barátként tekintenek egymásra.

Leah Remini
Leah Remini 28 év után különválik férjétől
Forrás: Getty Images

Leah Remini 28 év után különválik férjétől

Remini szerint a 21 év házasság már önmagában is egy siker, amelyre büszkék lehetnek. A pár története egészen 1996-ig nyúlik vissza, amikor először találkoztak, és 2003-ban kötötték össze hivatalosan az életüket. A válásuk során nem merülnek fel gyermekelhelyezési vagy tartási kérdések, mivel egyetlen közös gyermekük, lányuk már 20 éves. Leah azért osztotta meg a válásuk hírét a nyilvánossággal, mert házasságuk mindig is a média érdeklődésének középpontjában állt. Közös valóságshow-t is készítettek a TLC csatornán, és VH1 különkiadásokat is forgattak együtt mint férj és feleség.

Leah Remini a szcientológiai egyház tagja volt

A Férjek gyöngye című sorozat sztárja több mint 30 év után, 2013-ban hagyta ott az egyházat, 2015-ben pedig megjelent „Bajcsináló – Túlélni Hollywoodot és a szcientológiát” című könyve, amiben kegyetlen őszinteséggel számolt be a szekta életéről. Leah korábban egy interjúban elmondta, hogy a családja hatására 12 évesen csatlakozott a szcientológia egyik elit vallási rendjéhez, a Sea Orghoz. A Sea Orgban a gyerekekre is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a felnőttekre, Leah-nak például mosókonyhákban és csiszológyárban kellett dolgoznia.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.