Bikiniben mutatta meg elképesztő alakját a párizsi olimpia legszexibb futója - FOTÓK

"Bad Boys: Ride or Die" Berlin Premiere
WireImage/"Bad Boys: Ride or Die" Berlin Premiere - Ben Kriemann
váltófutás Olimpia 2024 szexi
A német származású váltófutó nemcsak teljesítményével, hanem különleges szépségével is felhívja magára a figyelmet. A 2024-es párizsi olimpia egyik legszexibb sportolója kétség kívül Alica Schmidt, aki bikiniben mutatta meg lenyűgöző alakját.

A 2024-es Párizsi Olimpia, amely július 26. és augusztus 11. között zajlik, számos izgalmas pillanattal várja a nézőket. A sportteljesítmények mellett a szépség sem elhanyagolandó, egyes sportágakban izmos, sportos és elképesztően gyönyörű sportolókat is találni.

Alica Schmidt párizsi olimpia
A párizsi olimpia egyik legszexibb futónője
Forrás: Getty Images for European Athlet

A párizsi olimpia egyik legszexibb váltófutója

A tökéletes alakkal rendelkező Alica Schmidt hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, több mint ötmillió követője van az Instagramon. Ami nem is csoda: tehetsége mellett szépsége is vitathatatlan. A szőke szépséget a legtöbbet sportruhában látni, de szerencsére a közösségi oldalán jó pár bikinis fotót is megoszt. Egyik videójában fekete bikiniben sétál a tengerparton, aminek köszönhetően brutál szexi alakját és kockás hasát is megcsodálhatják a követői.

A fiatal sportoló szépsége nem először kap ekkora figyelmet, évekkel ezelőtt a Life.hu is beszámolt róla, hogy egy ausztrál weboldal a világ legszexibb sportolójának szavaztatta meg. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.