Olimpia és Bridgerton – Íme a 7 legsármosabb magyar olimpikon, akik helyet kaphatnának a sorozatban is

Colin és Anthony Bridgerton
WireImage/Netflix's "Bridgerton" Season 3 World Premiere - Arturo Holmes
Olimpia 2024 Bridgerton bridgerton sorozat Milák Kristóf olimpia
Összegyűjtöttük a 7 legsármosabb magyar ötkarikás versenyzőt, akik akár a Bridgerton sorozat szexi szívtiprói is lehetnének. Olimpikonok következnek, akiknek bár céljuk az olimpia megnyerése, mi azért a filmvásznon is szívesen megnéznénk őket.

A Bridgerton napjaink egyik legkedveltebb sorozata. Ki ne olvadozna Colin, Benedikt, Simon vagy Anthony láttán? Ezúttal azonban nem őket mutatjuk be, hanem hazánk legsmárosabb olimpikonjait, akiket a Bridgerton karakterek bőrébe bújtattunk. Kijelenthetjük, hogy nem csak az olimpia szereplőiként, de kosztümös színészként is tökéletesen megállnák a helyüket.

Olimpia és Bridgerton
Forrás: Getty Images/"Bridgerton" Season 3 - Part Two -  Special Screening - VIP Arrivals

Olimpia és Bridgerton: A 7 legsármosabb ötkarikás pasi, mint Bridgerton-karakterek

  • Lékai Máté

A 36 éves kézilabda sztárjátékos 2006 óta a Magyar Kézilabda Válogatott tagja. 2019-ben vette feleségül Kiss Ramóna színész-műsorvezetőt, akivel egy közös gyerekük is van, az 5 éves Noé.

Máté Bridgerton szereplőként egy igazán romantikus alkat lehetne, akár Colin vagy Simon.

Olimpia és Bridgerton
Olimpia és Bridgerton - Lékai Máté
  • Fucsovics Márton

Hazánk egyik legsármosabb sportoló pasija hivatásos teniszező, aki kétszeres junior Grand Slam-bajnok, junior világelső. Nyolcszor nyert magyar bajnokságot, csapatban aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon. 2010 novemberében pedig elnyerte a Junior Prima díjat is. Ő is párkapcsolatban él, a szexi divattervező, Molnár Nini a kedvese. Fucsovics Bridgerton karakterként olyan lenne, mint Lord Anthony, akinek a szívét nehéz elnyerni, de ha eltalálja Ámor nyila, akkor az érzés egy életen át tart.

Olimpia és Bridgerton – Fucsovics Márton
 
  • Ungvári Attila

 Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar cselgáncsozó is helyet kapott a leghelyesebb olimpikonok között. Az ő magánéletéről keveset tudni, az azonban biztos, hogy Bridgerton szereplőként egy fiatal álmodozóként tudnánk őt elképzelni, akit érdekel a költészet és a plátói szerelmek megszállottja. Lehetne Penelope Federington eltitkolt kisöccse, aki hosszú évek után egy vidéki kastélyból tér vissza a pörgő, városi életbe. A nők bálványoznák, ő mégis inkább egy csendes sarokban olvasná kedvenc költői műveit. Talán ő lehetne Eloise élete szerelme a következő évadban.

Olimpikonok és Bridgerton – Ungvári Attila
Olimpikonok és Bridgerton – Ungvári Attila
  • Angyal Dániel

Angyal Dániel olimpiai bronzérmes, világ-, és Európa-bajnok vízilabdázó, aki egy igazi szőke herceg az életben is. A sorozatban pedig szintén egy jövőbeli karakter lenne, aki a 4. évadban felforgatná az amúgy is pezsgő elit életét. A pimasz, sármos nőfaló szemet vetne minden gyönyörű Bridgerton szereplő nőre, akik férjnél vannak. Mesteri csábításainak köszönhetően házasságok mennének tönkre miatta. Még akár Lady Sharma és Anthony kapcsolatát is megrengetné...

Olimpikonok és Bridgerton – Angyal Dániel
Olimpikonok és Bridgerton – Angyal Dániel
  • Milák Kristóf

Milák Kristóf olimpiai, háromszoros világ-, nyolcszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok  úszó. A 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója. A hihetetlen eredményeiről ismert Milák Bridgerton karakterként egy igazi egzotikus herceg lehetne, akiért egyszerűen megőrülnek a hajadon, frigyre vágyó lányok. Ő lehetne a 4. évad Simonja.

Olimpikonok é Brdigerton – Milák Kristóf
 
  • Kopasz Bálint

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozó maga Colin Bridgerton. Külsőleg szinte a megszólalásig hasonlít a 3. évad főszereplőjére. Bálintot is romantikus, szárnyait próbálgató aranyifjúként tudnánk elképzelni Bridgerton szereplőként, aki örökölt vagyona miatt gondolatanul éli az életét.

Olimpia és Bridgerton – Kopasz Bálint
Olimpia és Bridgerton – Kopasz Bálint
  • Kaizinger Balázs

Végül, de nem utolsó sorban Kaizinger Balázs lovastusázó egy igazi 'herceg, lovon' karakter. A való életben is paripájával összenőve él és versenyez, a sorozatban is hasonlóképpen tudnánk őt elképzelni. A lovak és a lovaglás szerelmese lehetne, aki éppen ezért nem igazán nyit a hölgytársaság felé, hiába minden próbálkozás. Végül azért Cupidó hosszas harcokat folytatva őt is eltalálná. Számára is Eloise karaktere lehetne a megfelelő társ.

Olimpikonok és Bridgerton – Kaizinger Balázs
Olimpikonok és Bridgerton – Kaizinger Balázs

Természetesen sármos olimpikonjaink Bridgerton fotóiból egy TikTok összeállítást is készítettünk, amit meg is mutatunk: ITT!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.