Olimpiai záróünnepség: videón Tom Cruise lélegzetelállító mutatványa

Tom Cruise lors du passage de drapeau olympique entre Paris et los Angeles - Cérémonie de Clôture des Jeux Olympiques de Paris (JO 2024) au Stade de France
Northfoto -
Párizs Olimpia 2024 Tom Cruise
A színész hónapokat gyakorolt a párizsi olimpia záróceremóniájára. Tom Cruise ismét lenyűgözte a közönséget.

Véget ért a párizsi olimpia. A nagyszabású sporteseményt Tom Cruise mutatványa zárta le. A színész sokat készült a fellépésre, ami nagyon látványosra sikerült.

Tom Cruise a párizsi olimpia záróceremóniáján
Tom Cruise a párizsi olimpia záróünnepségén
Forrás: Forrás: Nothfoto

Tom Cruise lenyűgözte a közönséget

Tom Cruise a párizsi olimpia záróceremóniáján felejthetetlen pillanatokat okozott a nézőknek, mutatványával pedig tökéletesen előkészítette a terepet Los Angeles számára, hogy átvegye a stafétabotot a 2028-as nyári játékok következő házigazdájaként.

Tom Cruise a párizsi olimpia záróceremóniáján
Tom Cruise a párizsi olimpia záróünnepségén
Forrás: Northfoto

Tom Cruise - ahogy azt már a beharangozókból tudni lehetett - előbb leugrott kötélen a Stade de France tetejéről, ahol a hivatalos olimpiai zászló várta, amit a Los Angeles-i polgármestertől, Karen Basstól és Simone Biles aranyérmes tornásztól vett át. 

Tom Cruise a párizsi olimpia záróceremóniáján
Tom Cruise a párizsi olimpia záróünnepségén
Forrás: Northfoto

Az olimpiai záróünnepség Los Angelesbe repítette a nézőket

Majd motorkerékpáron végighajtott Párizs utcáin, bemutatva a város szépségét, miközben az Eiffel-torony közelében várakozó géphez ért. Ezt követően egy előre felvett videórészletben látható, amint olimpiai zászlót kitűzi Los Angelesben, miután felfutott a mindenki által ismert Hollywood feliratig, amivel azt fejezte ki, hogy Párizs után  2028-ban Los Angeles rendezi meg az olimpiai játékokat

A színész nagy rajongója az olimpiai játékoknak

A hónap elején a TMZ számolt be arról, hogy Tom a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz fordult azzal az ötlettel, hogy részt vegyen a záróceremónián. Az ötletét elfogadták, így Cruise azonnal gyakorlásban is kezdett, többen látták Los Angelesben, de ekkor még nem lehetett pontosan tudni, mire készül. Később azonban már arról lehetett olvasni, Tom részt vesz az olimpiai záróceremónián, nem is akárhogyan. A színészről tudni lehet, hogy nagy sportrajongó, imádja és mindig figyelemmel kíséri az olimpiai játékokat, egy interjúban meg is osztotta csodálatát a sportolók és az esemény iránt "Ez fantasztikus. Nagyszerű történetek, nagyszerű sportolók. Hihetetlen, amit meg kell tenniük a sikerért" - mondta.

Az olimpiai záróceremóniáról ebben a cikkünkben írtunk részletesen. 

A megnyitó is emlékezetes marad

Az olimpiának nem csupán a záróeseménye, de a megnyitója is különleges volt: a merevember-szindrómával küzdő Céline Dion az Eiffel-tornyon állva énekelte el Édith Piaf Hymne A L'Amour című számát. Az előadása mindenkit meghatott, Céline-ről pedig úgy tudni, sikere újabb erőt adott neki, hogy később is a közönség elé álljon. Bár a betegsége a hangján is nyomot hagyott, most újult erővel küzd, hogy valaha még énekelhessen. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.