Tom Cruise becsajozott? - 25 éves énekesnővel van együtt sülve-főve

pletyka Olimpia 2024 Tom Cruise
A bennfentesek szerint a színésznek új kedvese van. Tom Cruise mindeddig nem nyilatkozott az ügyben, Victoria Canal pedig az Instagramon tette közzé, mi az igazság.

Lapinformációk szerint a 25 éves Victoria Canal lehet Tom Cruise új párja. Az énekesnő és a színész a Glastonbury fesztiválon ismerkedett meg egymással és azóta folyamatosan együtt látják őket.

Tom Cruise
Tom Cruise egyelőre nem cáfolta meg a híreszteléseket
Forrás: Getty Images

Tom Cruise a pletykák szerint Victoria Canallal jár

A 62 éves Tom Cruise a megismerkedésüket követően Victoriát meghívta a Twisters: Végzetes vihar premierjére, sőt, saját helikopterjével vitte oda a spanyol származású énekesnőt - írja a The Sun. Canal erről az Instagramjára is posztolt és a követezőt nyilatkozta: "A Glastonburyn találkoztunk és szóba került a közelgő premier, ő pedig azt mondta, gyere el velem."

 

Victoria ezt követően a Mission: Impossible – Leszámolás forgatására is elkísérte Cruise-t, ami már a stábtagok között is pletykát indított el. Egyikük azt nyilatkozta, hogy Canal egész nap ott volt és nézte Tomot, ahogy forgat. "Ez több lehet barátságnál, még akkor is, ha a nagy korkülönbség miatt valószínűtlennek tűnhet. Elválaszthatatlanok egymástól" - nyilatkozta egy bennfentes. Az énekesnő később Tom Cruise és Bruce Springsteen társaságában pózolt, ami újabb szóbeszédhez vezetett. Úgy tudni, az énekes koncertjére is Tom hívta meg Victoriát a Wembley Stadionba.

 

Az énekesnő cáfol

A pletykák természetesen Canalhoz is eljutottak, aki szintén az Instagramján reagált azokra. "Srácok, ez szó szerint őrület, de úgy tűnik, a bulvársajtó azt hiszi, hogy Tom Cruise-zal randizom. Ezen behaltam. Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, de nem randizom vele, habár egy kedves művészről van szó" - írta többek között Victoria és ugyanitt nehezményezte azt is, hogy az egyik lap egyszerűen félkarú zongoristának (Canal magzatvízszalag-szindróma miatt jobb alkar nélkül született) nevezte, nem pedig spanyol-amerika énekesnőnek, akit Victoria Canalnak hívnak. 

Tom Cruise mutatványa a 2024-es párizsi olimpia záróceremóniáján

A hollywoodi akciósztár mindeközben nagyszabású meglepetésre készül a 2024-es párizsi olimpia záróceremóniáján. Tom Cruise állítólag lázasan gyakorol a nem mindennapi feladatra, aminek a fő kelléke egy ejtőernyő lesz. A terv szerint a háromszoros Golden Globe-díjas színész kezdésként a Stade de France tetejéről lógva jut el az első célpontjához — a stadion pályájához. Az olimpiai zászló pedig folyamatosan vele lesz. A készülő mutatványról itt olvashatsz bővebben

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.