Virgin River 6. évad: már befejezték a forgatást, de a megjelenésre még várnunk kell

megjelenés Virgin River évad
A népszerű sorozat forgatását már befejezték a szereplők, de még várnunk kell azzal, hogy újra belevethessük magunkat a kisváros kalandjaiba. A Virgin River 6. évada még sokáig nem lesz látható.

A Virgin River 6. évada már készen van, legalábbis a szereplők végeztek a forgatással. Erről Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongókat Martin Wood rendező. Hiába zárultak le azonban a felvételek, arra még sokat kell várnunk, hogy láthassuk az új évadot.

Virgin River: ekkor érkezik a 6. évad
Virgin River: ekkor érkezik a 6. évad
Forrás: Instagram/Martin Henderson

Virgin River 6. évad: ekkor jelenik meg

Annyi biztos, hogy a forgatási munkálatok befejeződtek, egyesek szerint már júniusban, ahogy azt egyébként a sorozat egyik rendezője, Martin Wood is megerősítette Instagram-posztjával. A fotókon az egyik főszereplő, Martin Henderson látható, aki nemcsak a kamera előtt, hanem a kamera mögött is részt vesz a sorozat alakulásában. „Ha tetszik, amit a kamera előtt csinál, várj, amíg meglátod, mit tud a kamera mögött" - írta a felvételhez a rendező, a színész pedig kommentben köszönte meg Martin Wood támogatását. A poszt tehát ezzel hitelesnek tekinthető, vagyis a Virgin River 6. évadának forgatása befejeződött, azonban arra még sokat kell várnunk, hogy elénk táruljon a kisvárosi élet egy újabb kusza szövevénye. 

Mikor kerül fel a Netflixre a 6. évad?

2024 elején a Netflix közzétette, milyen sorozatok és filmek várhatóak idén a streamingszolgáltatónál, de sajnos a Virgin River nem volt köztük. Később pedig megerősítették, hogy nem tévedés történt: idén már nem tudjuk meg, hogy alakult a szereplők további sorsa. Vagyis a következő évad 2025-ben kerül a nézők elé, ám arról egyelőre nincs információ, hogy pontosan mikor. Mindenki abban reménykedik, hogy inkább előbb, mint utóbb, vagyis, hogy év elején már láthatják a 6. évadot. 

Tudtad? Magyar származású a Virgin River írója

A Virgin River 5. és 6. évadán Susany Ildikó japán és magyar származású ausztrál színész és író dolgozott, aki a kanadai Vancouverben él. Színészként az Alaska Daily című sorozatban szerepelt, valamint az Elveszve az űrben című sorozatban is. Ő annyit még elárult a Virgin River 6. évadáról, hogy a sorozat 10 epizóddal tér majd vissza, hiába remélték a rajongók, hogy az 5. évadhoz hasonlóan 12 része lesz majd az új évadnak. Az nem derült ki, hogy az írósztrájk miatt alakult így, vagy eleve két epizóddal kevesebbet terveztek. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.