Ben Affleck máris becsajozhatott: íme, a nő, akivel közel kerültek egymáshoz - Fotó

Celebrity Sightings In Los Angeles - May 03, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - May 03, 2024 - Bellocqimages/Bauer-Griffin
Kathleen „ Kick ” Kennedy Ben Affleck szerelem
Bár a válás még friss, a hírek szerint máris új nő van a sztár oldalán: Kick Kennedy, a Kennedy-dinasztia egyik prominens tagja. De ki is valójában Kathleen "Kick" Kennedy, és miért gondolják sokan, hogy ő lehet az, aki újra boldoggá teszi Ben Afflecket?

Kick Kennedy egy igazi amerikai arisztokrata, nagyapja, Robert Kennedy, és annak testvére, John F. Kennedy az Egyesült Államok egykori elnöke merénylet áldozatai lettek. A Kennedy név vonzereje kétségtelen, és sokan úgy vélik, hogy a 36 éves színésznő lenyűgöző családi háttere tökéletes alapot adhat egy új kapcsolathoz Ben Affleck számára.

Ben Affleck, Kick Kennedy
Ben Affleck máris megtalált JLo utódját?
Forrás: Getty Images

Ben Affleck máris megtalált JLo utódját?

A pletykák szerint Kick és Ben Affleck már 2020-ban kapcsolatba került egymással, de akkor Affleck a színésznő Ana de Armas mellett kötött ki. Most, hogy Affleck házassága Jennifer Lopezzel véget ért, újra elkezdődtek a találgatások, miszerint Kick és Ben ismét közel kerültek egymáshoz. Bár Affleck csapata tagadja, hogy bármi romantikus kapcsolat lenne kettejük között, több amerikai médium szerint a két híresség együtt tölti az idejét, és már többször is látták őket közösen Beverly Hills különböző helyszínein. Kick Kennedy, aki mindig is óvatosan kezelte a hírnevet, nem nyilatkozott a kapcsolatukról. A Kennedy családban felnőve megtanulta, hogy miként kezelje a médiafigyelmet, így valószínűleg továbbra is diszkréten kezeli a magánéletét.

Mi várható a jövőben?

Bár jelenleg még nem lehet biztosan tudni, hogy Kick Kennedy lesz-e az, aki újra mosolyt csal Ben Affleck arcára, az biztos, hogy a Kennedy-dinasztia legújabb generációjának tagja izgalmas és összetett személyiség. Ahogy egy régi családi barátja, Christopher Buckley mondta

Kick tele van életkedvvel, vicces, okos és egy kis csibészség is van benne. Ha sikerül kordában tartania a csibészséget, akkor a világ az ő színpada lesz

Egy hollywoodi forrás, aki már dolgozott Affleckkel, a Page Sixnek azt mondta:

Affleck semmit sem szeretne jobban, mint a Kennedy-klán tagja lenni. Ez minden bostoni srác álma... Szerintem inkább ezt szeretné, mint egy milliárd dolláros, vörös szőnyeges glam életet J. Lo-val.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.