Brad Pitt és a nők: Gwyneth Paltrow-tól Ines de Ramonig

81th Venice Film Festival Brad Pitt
APA-PictureDesk via AFP/Starpix / picturedesk.com - APA-PictureDesk via AFP
hollywood Brad Pitt Ines de Ramon
A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon A két magányos farkas című legújabb filmje premierjén jelent meg először hivatalos eseményen a világsztár. Brad Pitt párjával, Ines de Ramonnal az oldalán vett részt a premieren, de nem az ékszertervező az első nő a színész életében.

Amióta feltűnt a vásznon, a szerelmi ügyeiről beszél a világ. Az első nagy szerelmét a 90-es évek közepén találta meg, de a média nyomása véget vetett Gwyneth Paltrow és Brad Pitt szerelmének. Utána újabb sztárokkal került kapcsolatba, volt, akivel házasságot is kötött. Jelenleg vagyonmegosztási perétől és gyermekei elhidegülésétől hangos a sajtó, no és attól, hogy Hollywood egyik legszexibb férfi sztárjára ismét rátalált a szerelem, de ezúttal nem egy kollégája személyében. Ines de Ramon nem sztár, a Los Angeles-i Anita Ko Jewelry ékszermárka nagykereskedelmi vezetőjeként dolgozik. Ő és Brad Pitt két éve alkotnak egy párt.

81th Venice Film Festival Brad Pitt
Brad Pitt
Forrás: APA-PictureDesk via AFP/Starpix / picturedesk.com

Lássuk, kik azok a nők, akikkel Brad Pitt korábban már megosztotta az életét

Időrendben visszafelé haladva, ők voltak azok a nők, akikkel komolyabb kapcsolata volt korábban Hollywood legszexibb színészének.

Angelina Jolie

Maria Red Carpet Venice Film Festival
Angelina Jolie
Forrás: AFP

A sztárpár tizenegy évig, 2005-től 2016-ig élt együtt. Hat gyermekük van, Maddox, Pax Thien, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne. Válásuktól, vagyonmegosztási perüktől hangos a média, és attól, hogyan hidegülnek el és dobják el apjuk nevét sorban a Jolie-Pitt gyerekek.

Jennifer Aniston

FYC Event For Apple TV+'s "The Morning Show" jennifer aniston
Jennifer Aniston
Forrás: AFP

A Jóbarátok Rachelje és Brad Pitt 1998 és 2005 között éltek együtt. 2000-ben házasodtak össze. A házasságuk részben Angelina Jolie miatt bomlott fel, ő és Pitt a Mr. és Mrs. forgatásán szerettek egymásba, bár akkor már megvolt a feszültség Aniston és a színész kapcsolatában. 

Gwyneth Paltrow

Los Angeles Premiere Of Netflix's "The Brothers Sun" - Arrivals Gwyneth PALTROW
Gwyneth Paltrow
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

A pár a Hetedik forgatásán ismerkedett meg 1994-ben. Két évet töltöttek együtt. Brad Pitt és a színésznő el is jegyezték egymást, de a házasságból semmi nem lett. Túl nagy volt rajtuk a média nyomása, ami megviselte a kapcsolatukat, szakítottak, de a jó viszony azóta is megmaradt közöttük. 

Juliette Lewis

75th Emmy Awards - Arrivals Juliette Lewis
Juliette Lewis
Forrás: AFP/AFP or licensors

Ez volt Brad Pitt első nagy horderejű viszonya. 1989 és 1993 között Juliette Lewis mellett élhette át, milyen a szerelem és egy komoly kapcsolat. Az eljegyzésig nem jutottak el, de akkor még mindketten nagyon fiatalok voltak. 

Robin Givens

The American Heart Association's Go Red for Women Red Dress Collection 2020 - Runway, Robin Givens
Robin Givens
Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images

A 80-as évek végén Brad Pitt Robin Givensszel, Mike Tyson volt feleségével randizott. Évekkel később Tyson bevallotta, hogy egy alkalommal rajtakapta őket az ágyban, ami nagyon megrázta őt.

Jill Schoelen

The First Omen - Special Screening
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

1989-ben a színésznőnek rövid, de intenzív kapcsolata volt Brad Pitt-tel. Bár tényleg nem sokáig voltak együtt,  Angelina Jolie mindig is féltékeny volt volt férje exére.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.