Csillagjegyed meghatározza, milyen az öltözködési stílusod

ősz, csillagjegy, divat, öltözködés
Shutterstock - Rohappy
stílus öltözködés csillagjegyek
Ha tele a gardróbod, de reggelente te is tanácstalanul állsz a szekrényed előtt, van egy remek hírünk. Csillagjegyed ugyanis elárulja, hogy melyik az a szett, ami tökéletesen passzol hozzád. Mutatjuk, milyen színek, kiegészítők illenek hozzád!

Az igazán spirituális emberek szerint nem csak a személyiségünk, az alapvető tulajdonságaink, a jövőnk, vagy a párválasztásunk van megírva a csillagokba, hanem az is, hogy milyen cipők, ruhák és kiegészítők azok, amiket a leginkább preferálunk. Ráadásul, nem feltétlen kell hinned az asztrológiában ahhoz, hogy egy kis inspirációt gyűjts álmaid összeállításához. A csillagjegy a segítségedre lesz!

ősz, csillagjegy, divat, öltözködés
Csillagjegyed elárulja, milyen a stílusod
Forrás: Shutterstock

Kos

Aktív és energikus csillagjegyed révén imádod divatot. Bár a harsányabb mintákat és kirívó darabokat kerülöd, szívesen párosítod a már meglévő elemeket a vagány, utcai szettekkel. Gardróbod alapja a farmer, amihez szívesen viselsz inget és blézert. Gardróbodból nem hiányozhatnak a bőrdzsekik és a csajos kiegészítők.

Bika

Számodra mindennél fontosabb a kényelem, ám ez nem jelenti azt, hogy ne öltöznél csinosan. A kedvenc farmeredet előszeretettel kombinálod sportcipővel és tűsarkúval egyaránt. Imádod az izgalmas szetteket és kifejezetten rajongsz a színekért. Otthon érzed magad a divat világában, így barátnői szívesen kérnek tőled divattanácsokat.

Attractive,Young,Woman,Walking,In,Autumn,Park,With,Coffee,Wearing
Bikaként remekül ötvözöd a kényelmet és a nőiességet
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Maria Markevich/Shutterstock.  No use without permission.

Ikrek

Ha Ikrek a csillagjegyed, akkor te biztos jól érzed magad a nőies ruhában és szívesen viselsz tűsarkút, de a sportcipő is megtalálható szekrényedben. Imádod a kiegészítőket, a hangsúlyos táskákat, melyeket hangulatodnak megfelelően váltogatsz. Jellemző rád, hogy még a legegyszerűbb szettet is nőiessé tudod varázsolni.

Rák

Rákként rajongsz a romantikus, érzékeny és nagyon kifinomult darabokért. Ruhatárad tele van virágos darabokkal és az évszakra jellemző ragyogó árnyalatokkal – vörös, zöld, barna. Mindig elegánsan öltözöl, rajongsz Katalin hercegné stílusáért. Elegáns kabátok, szolid fazonú ruhák és jól szabott nadrágok alkotják gardróbod nagy részét.

Happy,Smiling,Fashionable,Blonde,Woman,Wearing,Trendy,Autumn,Outfit,With
Ősszel is imádod a csinos, nőies szetteket
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Victoria  Fox/Shutterstock.  No use without permission.

Oroszlán

Az Oroszlán a nagybetűs nő! Minden helyzetben magabiztos vagy, ezért előszeretettel viselsz feltűnő, figyelemfelkeltő darabokat, legyen szó ékszerről vagy egyéb kiegészítőről. A szexi ruhák, a harsány színek és a merész szabásvonalak kéz a kézben járnak nálad. Rajongsz az élénk színekért, amiket idén ősszel remekül ki is tudsz majd használni.

Szűz

Csillagjegyed szerint igazán kifinomult hölgy vagy, akit a letisztult, egyszerű nőies darabok jellemeznek. Nem szereti a feltűnő fazonokat és a rikító árnyalatokat. Stílusérzékednek köszönhetően mindig az alkalomhoz illőn öltözöl fel, visszafogottan, mégis szexin. Decens szettjeidet, és az alapszíneket, néha csak a visszafogott virágminták törik meg.

Mérleg

Mérleg nőként neked sem kell a stílusért a szomszédba rohanj. Csodás összhangot tudsz teremteni a régi, klasszikus darabok és a modern trendek között. Mindig szívesen viselsz merész darabokat, de nagyon figyelsz az egyensúlyra. A legtöbb esetben meg is találod az arany középutat. Nálad gyakran keverednek az oversize, kissé maszkulin darabok, a szexi nőies jegyekkel: mint ceruza szoknya, csipke blúz.

Fashionable,Woman,Wearing,Stylish,Autumn,Outfit,With,Orange,Hat,,Sunglasses,
Csillagjegyed tökéletesen tükrözi egyedi stílusodat
Forrás: Shutterstock

Skorpió

Csillagjegyed főbb jellemvonása a titokzatosság, és ez a stílusodban is megjelenik. Nem feltétlenül követed megszállottan a divatot, ragaszkodsz a jól bevált, régi darabokhoz. Legyen szó munkahelyi találkozóról, vagy egy hétvégi randevúról, megjelenésed minden esetben tökéletes és kifogásolhatatlan. Már kislányként pontosan tudtad, hogy mi az, ami a legjobban áll neked. Szereted variálni a letisztult nadrágot, egy feltűnő cipővel.

Nyilas

Nem létezik olyan szín vagy minta, ami ne vennél fel. Imádod, ha a szekrényedben visszaköszönnek a nőies és vidám darabok, melyeket egy jól szabott blézerrel, élénk színű cipővel teszel teljessé. Mindig is a nőies szabásvonalat részesítetted előnyben, az oversize nem a te világod.  Viszont kedveled az élénk sminkeket, amivel a legegyszerűbb outfitet is extrán dögössé tudod varázsolni.

Bak

Imádsz csinosan öltözködni, ám gyakran bizonytalan vagy a stílusok terén. A mindig realista és kissé földhözragadt Bak nőként kifinomult öltözködési stílusod van, amit a barátnőid is irigyelnek. Imádod a kapszula gardróbot és azokat az egyszerű darabokat, amelyeket többféleképpen kombinálva is hordhatsz. Csillagjegyednek hála még a legegyszerűbb szettet is képes vagy feldobni egy olyan kiegészítővel, amit csak azok vesznek észre, akik hozzád hasonlóan értenek a divathoz.

 

A,Style,Woman,Walking,,Enjoys,A,Wonderful,Atmosphere,Of,A
Bak nőként szereted a föld színeket, ezekben érzed igazán jól magad
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Veronika Zelenina/Shutterstock.  No use without permission.

Vízöntő

Sosem mások kedvéért öltözöl, csupán a magad örömére. Imádod az élénk színeket, mintákat, ha kell a hajadat is vörösre fested, ezzel is kiemelve a nőiességedet. Nem követed a divatot, de szeretsz inspirálódni a legújabb trendekből. Szívesen kombinálod régi nagy kedvencedet, az egyszerű lenvászon inget, a legújabb motoros dzsekivel és egy vagány cowboy csizmával.

Halak

Halak nőként le sem tagadhatnád, hogy igazi vízjegy vagy. Imádod a romantikus stíluselemeket, a lágy esésű, szellős hatású ruhákat, a csipkét, a masnit és a virágos kiegészítőket. A szekrényed tele van szebbnél szebb ruhákkal, kifinomult kosztümökkel és elegáns nadrágokkal, de nagyon kevés farmernadrágot találunk köztük. Kerülöd a feltűnést, mégis minden szem rád szegeződik, ha megjelensz valahol. A csinos kötött ruhákat és a hosszú szárú csizmákat neked találták ki.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.