David Beckham legfiatalabb fia egy 10 évvel idősebb nővel jár: sokkolta az embereket

David Beckham és legfiatalabb fia, Cruz
GC Images - Pierre Suu
kapcsolat David Beckham Cruz Beckham
Cruz Beckham egy gyönyörű, idősebb nővel van kapcsolatban. David Beckham legfiatalabb fia 19 éves, párja, Jackie Apostel pedig nemsokára 29 lesz.

Sokkolta az embereket, amikor kiderült, hány éves is Cruz Beckham barátnője. David Beckham legfiatalabb fia 19 éves, és április óta pletykálnak az ő és Jackie Apostel német-brazil énekes-dalszerző kapcsolatáról, ám eddig mindenki azt hitte, hogy a hölgy 18 éves, ám most kiderült, hogy hamarosan 29 lesz, vagyis csaknem 10 év a korkülönbség köztük.

David Beckham legfiatalabb fia, Cruz és idősebb barátnője, Jackie Apostel
David Beckham legfiatalabb fia, Cruz és idősebb barátnője, Jackie Apostel
Forrás: Northfoto

10 évvel idősebb nővel jár David Beckham legfiatalabb fia, Cruz Beckham

A 19 éves Cruz Beckham a 25 éves Brooklyn és a 22 éves Romeo után a legfiatalabb fiú a Beckham családban. A feltörekvő zenész állítólag április óta van kapcsolatban Jackie Apostel német-brazil énekes-dalszerzővel, és a hétvégén kéz a kézben sétáltak Párizsban. A pár az első sorban foglalt helyet Victoria Beckham párizsi divatheti bemutatóján is. Jackie-ről korábban azt jelentették, hogy 18 éves, de a legújabb hírek szerint sokkal fiatalabbnak nézték eddig a valós koránál. Jackie Apostel korábban a brazil lánybanda, a Schutz tagja volt, és egy 2022-ben az Instagramon megosztott, a Schutz tagjait bemutató Instagram-posztban Jackie-t 26 évesként jelölték meg, így most 28 éves. A sztár október 18-án lesz 29 éves, vagyis csaknem 10 év köztük a korkülönbség.

Cruz Beckham két éve még Billie Eilish-ért rajongott, egy interjún keresztül még randira is hívta az énekesnőt. „Nagyon odavagyok Billie Eilish-ért. Imádom a zenéjét, imádom a stílusát. És szívesen elvinném egy randira. Szóval Billie, tudod, hol vagyok" - mondta Cruz, aki zenei terveiről is vallott. „Szeretek zenét hallgatni, szeretek zenét írni, szeretek hangszeren játszani. Mostanában annyit írok és veszek fel, amennyit csak lehet, és próbálok személyes élményekről írni, és csak olyan dolgokról, amiken keresztülmentem, amikről szerintem érdemes írni" - árulta el. A tervek szerint a 19 éves Backham fiú debütáló albuma még idén kikerülhet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.