Victoria Beckham hatalmas meglepetést szánt Harpernek: így festett a tini édesanyja kreációjában

Párizs David Beckham Harper Beckham Victoria Beckham
A divattervező legújabb kollekciójának bemutatójára az egész család elment. Victoria Beckham izgult a modellek kifutóra lépése előtt, de szerettei mindvégig mellette voltak és támogatták.

Victoria Beckham nem hazudtolta meg magát: elképesztően stílusosan nézett ki a párizsi divathéten, ahol az új kollekcióját mutatta be. A rendezvényen nem csak ő, de az egész családja megjelent, a tervező pedig fergeteges fogadtatásban részesült. 

Victoria Beckham leves Paris Hotel
Victoria Beckham izgatott volt a bemutató előtt
Forrás: Northfoto

Victoria Beckham bemutatta az új kollekcióját 

A divatmogul Victoriát elkísérte David és gyermekeik, Brooklyn (25), Romeo (22), Cruz (19) és Harper (13), valamint Brooklyn felesége, Nicola Peltz (29) és Cruz barátnője, Jackie Apostel is ott voltak és mind nagyon büszkék voltak a divattervezőre. Victoria a show után elégedettnek és megkönnyebbültnek tűnt, és még csókot is dobott a közönségnek. 

Harper kiköpött édesanyja

A képeket látva nem lehet nem észrevenni, hogy Harper Beckham nagyon hasonlít az édesanyjára. A 13 éves tini rózsaszín szaténruhában és fehér papucsban jelent meg a párizsi divathéten. Mielőtt elhagyta a szállodát, David pózolt a gyerekeivel, és viccelődött, hogy a kép „kicsit kihívást jelent számára”, mivel mindenkinek a „jóváhagyása” kellett, mielőtt közzétehette.

Harperről és Davidról azonban paparazzifotók is készültek

A Daily Mail információi szerint Harpernek a földig érő ruháját is édesanyja tervezte. „Harper túl fiatal ahhoz, hogy a Victoria kínálatából származó ruhát viseljen. Ezért úgy döntött, hogy készít neki egyet, és ez gyönyörű” - nyilatkozta a család egyik barátja. Harpert és édesapját többször is lencsevégre kapták az eseményre menet. 

 

Beckham nehezen viseli, hogy kislánya már nem is olyan kicsi

A futballsztár mind a négy gyerekét imádja, de Harperrel különleges a kapcsolatuk. David Beckham kislánya azonban már nem kicsi többé, belépett a tinédzserkorba, így a focista egyre többet aggódik miatta. David állítólag érzelgősebb, mint valaha, különösen annak fényében, hogy Harper úgy tűnik, híres anyukája nyomdokaiba lép: imád mindent, ami a divattal és szépséggel kapcsolatos. „Az elmúlt néhány hónapban Harper tényleg elkezdett megváltozni” - árulta el korábban egy bennfentes. „Sokkal többet foglalkozik az ölzözködéssel, sminkeli magát, megcsináltatja a haját, elmegy a barátaival szórakozni, és mindig a divatról és a szépségről beszélget az anyukájával. Bizonyos szempontból David visszavágyik azokra az időkre, amikor még kicsi volt” - tette hozzá a forrás. David Beckham az elmúlt években többször bebizonyította, hogy lánya kedvéért bármire hajlandó, még ruhát is varrt Harper játékbabájának.

A Beckham című dokusorozat és az In Vouge után nagy dobásra készül Victoria. A The Sun információi szerint szerződést írt alá a Netflixszel, amelyben mindenki megismerheti, hogyan vált a divat nagyasszonyává és sztárok tervezőjévé. Victoria a filmben, ami a napjait követi majd végig betekintést enged a munkájába, miközben a jövő évi párizsi divathétre készül. Victoria férjével, David Beckhammel, a David's Studio 99 produkciós csapatával és a Dorothy Street Picturesszel dolgozik majd a projekten.  Egy bennfentes szerint ez a film minden eddiginél jobban megmutatja és közelhozza a nézőhöz a divat világát és persze Victoria életét is. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.