KVÍZ! Mennyire emlékszel a Bűbájos boszorkák szereplőire?

sorozat bűbájos boszorkák kvíz
Te is imádtad a három nővér történetét? Őrület belegondolni, de a Bűbájos boszorkák 1998. október 7-én jelent meg, ami azt jelenti, hogy épp ma 26 éves a sorozat. Derítsd ki, mennyire ismered a különböző karaktereket, és mágikus erejüket!

A Bűbájos boszorkák az életünk szerves része volt éveken keresztül. Egyszerűen mindent imádtunk benne! A nővérek stílusát, különleges varázserejüket, a szívdöglesztő pasijaikat és természetfeletti kalandjaikat. Minden egyes részt ezerszer láttunk, és ha ma újra adná valamelyik csatorna, biztosak vagyunk benne, hogy téged is a kanapéhoz szögelne egy puha pokróccal, és egy nagy bögre kakaóval. De sajnos a sorozat közel 18 éve véget ért, így talán nem is csoda, hogy egy csöppet megkoptak az emlékeink Prue, Piper, Phoebe és Paige karakterét illetően. Te mennyire emlékszel rájuk? Most minden kiderül!

Bűbájos boszorkák kvíz:

Kvíz kérdést ábrázoló kép.
1/6 Mi Phoebe képessége?
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
2/6 Mi a neve a családi varázskönyvnek?
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
3/6 Mi Piper képessége?
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
4/6 Hol élnek a Halliwell nővérek?
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
5/6 Hogy hívják a lányok féltestvérét, aki Prue halála után csatlakozik?
Kvíz kérdést ábrázoló kép.
6/6 Hogy hívják a boszorkányok őrangyalait?

Ezek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.