Pszichológiai teszt – 8 kérdés és megtudhatod, ki vagy valójában

erdő házikóval
Shutterstock/Copyright (c) 2022 Zak GH/Shutterstock. No use without permission. - Zak GH
önismeret lélek teszt
Mindössze 8 kérdés megválaszolásával fény derülhet arra, hogy mi rejtőzik a személyiséged mélyén: nincs másra szükséged, csak egy papírra és egy ceruzára. Vigyázat! A pszichológiai teszt kitöltése után intim részletek derülhetnek ki rólad.

Ez a pszichológiai teszt megmutatja, hogy mi lapul a lelked mélyén – csupán a fantáziádat kell használnod a kérdések megválaszolásához. Minden kérdésre azt a választ add meg, ami először eszedbe jut – írd fel a válaszokat egy lapra 1-től 8-ig.

képzeletbeli erdő
Ez a pszichológiai teszt megmutatja, hogy mi rejtőzik benned
Forrás: Shutterstock

Íme a pszichológiai teszt kérdései

1. Képzeld el, hogy egy erdőben sétálsz valakivel. Ki az illető?

2. Találkoztok egy állattal. Milyen állat az?

3. Mit csinál az állat, amikor meglátod?

4. Tovább sétálsz. Meglátsz egy házat az erdőben. Mekkora? Van kerítése?

5. Odamész a házhoz és látod, hogy nyitva van az ajtaja. Belépsz a házba és meglátsz egy asztalt. Az asztalon több dolog is található. Írd le, hogy mik vannak az asztalon. Minimum 3 dolgot írj.

6. Kilépsz a házból a hátsó ajtón és találsz egy különleges anyagból készült poharat. Miből készült a pohár? Mit csinálsz vele?

7. Elsétálsz a kert végébe és találsz egy víztározót. Milyen jellegű víztömeg ez? Egy folyó? Egy tó? Írd le, hogy előtted mi jelenik meg.

8. Ezen a víztömegen kell átkelned ahhoz, hogy hazaérj. Mennyire leszel vizes?

erdő házzal
Minden kérdésre azt a választ add meg, ami először eszedbe jut
Forrás: Shutterstock

Most pedig nézzük meg, hogy mit jelentenek a válaszaid

1. Az a személy, akivel sétáltál, a legfontosabb személy az életedben.

2. Az állat mérete, akivel találkoztál, a problémáid nagyságát jelenti az életedben, amivel jelenleg küzdesz.

3. Ha az állat viselkedése agresszív volt, akkor az azt jelenti, hogy hajlamos vagy az agresszivitásra. Ha békés volt, akkor többnyire béke van benned.

4. A ház mérete az ambícióid nagyságát jelképezi. Ha volt kerítés a ház körül akkor zárkózott személyiséggel rendelkezel, ha pedig nem volt, akkor nyitott vagy.

5. Ha azok között, amiket az asztalon láttál, nem volt étel, emberek fotója, vagy valamilyen virág, akkor boldogtalan vagy.

6. Az, hogy mennyire tartós anyagból készült a pohár, azt szimbolizálja, hogy mennyire erős a kapcsolatod azzal a személlyel, akivel sétáltál. Amit a pohárral csinálsz, azt jelenti, ahogyan ezzel a bizonyos személlyel bánsz.

7. A víztömeg mérete a bensőséges vágyaid nagyságát jelzi.

8. Ha csurom vizes lettél, akkor számodra nagyon fontos az intimitás. Ha alig lettél vizes, akkor kevésbé fontos.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.