ME+XX! A lényeg Te vagy! - A nagyvárosi hétköznapok divatja (X)

fashion week Mexx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mexx divatot teremt a mindennapok során. Divattermékeivel segít kifejeznünk valós személyiségünket és egyéniségünket (ME). Ruhái kombinálhatóságával lehetővé teszi, hogy megmutathassuk, kik vagyunk a világban. Az önkifejezés hangsúlyos elemei a kiegészítők (XX). Minden egyes darab személyes tűzzel rendelkezik, mely kihangsúlyozza lényünk egyediségét, és megkülönböztet másoktól.

Forrás: --
Forrás: --

Az új, állandósított szín, a lila inspirálta a Mexx tervezőit, amit közvetlenül láthatsz, vagy az apró részletekben fedezhetsz fel. Az egyes elemek finoman egyesültek, mely kiválóan tükrözi a minőséget és garantálja az igényes megjelenést. Eltűnik a fekete, melyet a ragyogó ezüst vált fel. Ezt megfűszerezi a varázslatos óceánkék, a pompás smaragzöld, a misztikus lila, és a mediterrán rubinvörös, melyek a ruhatáradat egy igazi téli mesévé varázsolják.

Kiegészítők:
A Mexx tudja, hogy nincs tökéletes megjelenés kiegészítők nélkül. A legfrissebb divatot életre keltő darabok közül választhatod ki a Neked tetszőket. Trendi táskákhoz megtalálhatod a kifejezetten hozzá illő öveket, melyeket a nap 24 órájában viselhetsz. Az őszi és téli öltözéked elengedhetetlen tartozéka a sál, mely nemcsak melegít, hanem kifogástalanná teszi megjelenésed. Kiegészítők színükben és anyagukban passzolnak a ruhadarabokhoz, így segítségükkel az összhang nem kérdéses.

Roland multibrand üzletek, ahol Mexx férfi ruházatot is kapni:
Fashion Street 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 13.
Arena Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs Vezér tere 25.
MOM Park 1123 Budapest, Alkotás utca 53.
Westend City Center 1069 Budapest, Váci út 3.
Korzó Bevásárlóközpont 4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.
Szeged 6720 Szeged, Klauzál tér 2.
Pécs Árkád 7622 Pécs, Bajcsy Zsilinszky u. 11.

www.roland.hu

MEXX üzletlista:
Campona 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
Alba Plaza 8000 Székesfehérvár, Palotai út 1-3.
Győr Árkád 9021 Győr, Budai út 1.
Miskolc Plaza 3525 Miskolc, Szentpáli u. 2-6.
Szekszárd 7100 Szekszárd, Széchényi u. 61.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.