fashion week Mexx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Roland Divatház Zrt. a MEXX forgalmazójaként mutatja be hazánkban a márkához tartozó legújabb divatirányzatot, a Metropolitan Casual-t. A stílussal együtt a logó és a mottó is tökéletesedett: ME+XX! A lényeg Te vagy!  

Ünnepek varázsában a Mexx

Az őszi/téli kollekció elvarázsol. Célja, ne csak a hétköznapokban légy önmagad, hanem az ünnepi hangulatokba is színt vigyen. Karácsonykor is számos lehetőségből választhatod akár a lilát, az óceánkéket, a gyönyörűséges smaragdzöldet, a mesés rubinvöröset, a ragyogó ezüstöt és az örökké elegáns feketét. A színpalettája harmóniát teremt Veled!
Ezen kívül a részletekben gazdag költemények tükrözik a minőséget, garantálják az igényes megjelenést. Összhangban a viselőjükkel önbizalmat sugárzó külsőt biztosítanak, mely legtöbbször a siker záloga.

Premium Törzsvásárlói Klub

Rendszeresen frissülő kínálatot megtalálod az ország számos Mexx üzletének valamelyikében. Vásárláskor tagja lehetsz a törzsvásárlói klubunknak a Prémium Kártya kiváltásával. Milyen kiváltságokat kapsz vele? A Roland Divatház bármely üzletében használhatod. Elsőként értesülhetsz a legújabb divatirányzatokról, a szezonvégi és különleges akcióinkról, a speciális Premium pontduplázó kedvezményeinkről, az exkluzív rendezvényeinkről és a divatmárkáinkat érintő legfontosabb hírekről. Extra szolgáltatások: divattanácsadás a legmegfelelőbb darabok kiválasztásához, a nálunk vásárolt ruhák szükség esetén méretre igazítása és a divatmagazinok az aktuális trendekkel.

A Roland Divatház a MEXX új stílusával kíván sikerekben gazdag új évet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.