Vilmos herceg átalakulása – Ennyit változott a stílusa az évtizedek alatt

The Wedding of The Duke of Westminster and Miss Olivia Henson
Getty Images/Mark Cuthbert - Mark Cuthbert
trónörökös elegancia
Vilmos herceg 42 éves lett. Az elmúlt évtizedekben hatalmas változásokon esett át. A trónörökös a régimódi pulóverek viselésétől a kifogástalanul szabott öltönyökig jutott el. De hogyan öltözködik jelenleg Vilmos herceg? Milyen stílust képvisel most? Ezt vesszük szemügyre!

Vilmos herceg átalakulása: fiatalabb korában gyakran volt látható a hagyományos királyi ruházatban, amely formális öltönyöket és uniformisokat jelentett. Ezek a viseletek megfeleltek a királyi etikett és az események jellegének. A klasszikus szabású öltönyök, a sötét színek, valamint az egyszerű, de elegáns kiegészítők domináltak a stílusában.  

Vilmos herceg átalakulása
Vilmos herceg stílusa fokozatosan lazábbá és modernebbé vált
Forrás: GC Images/Neil Mockford

Vilmos herceg átalakulása

A herceg stílusa fokozatosan lazábbá és modernebbé vált az évek alatt, miközben megőrizte a királyi elegancia alapvető vonásait. A hercegné tanácsára Vilmos egyre több színt és modern szabású ruhadarabot kezdett viselni, amelyek fiatalosabbá és frissebbé tették megjelenését. Az utóbbi években stílusa egyre inkább a hétköznapi eleganciát tükrözi.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Scotland - Day Six
Vilmos és Katalin
Egyre több alkalommal látható hétköznapi ruhákban.
Forrás: Getty Images

Bár továbbra is gyakran visel formális öltözetet hivatalos eseményeken, egyre több alkalommal látható hétköznapi., mindenki számára elérhető ruhákban. Ez a változás nemcsak a személyes kényelmét szolgálja, hanem közelebb is hozza őt a hétköznapi emberekhez, mutatva, hogy a királyi család tagjai is élik a mindennapi életüket. Most összeszedtünk pár hasonló stílusú ruhadarabot, amiket bátran hordhatunk, ha mi is a hétköznapi eleganciát szeretnénk tükrözni. 

Slim fit öltönyzakó
1 / 6
1 / 6
15 990 Ft AM SHOE
FÉRFI ALKALMI CIPŐ
1 / 6
Fekete
Lasocki
Félcipő MB-MIKI-07 
22 995 Ft
1 / 6
Slim Jeans
7 495 Ft
Sötét farmerkék
1 / 6
1 / 6

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.