Lady Amelia Windsor meglepő szettben pózolt - FOTÓ

modell Lady Amelia Windsor
Igazi stílusikon Vilmos és Harry unokatestvére. Lady Amelia Windsor ezúttal nem bohókás öltözéket viselt: vörös miniruhájában káprázatosan festett.

Harry és Vilmos unokatestvére, Lady Amelia Windsor igazi divatdiktátor. Bármerre jár, feltűnést kelt, és nemcsak magas rangja, hanem vad és bohókás öltözéke miatt is. 

Lady Amelia Windsor RHS Chelsea Flower Show 2024 - VIP & press preview day
Lady Amelia Windsor igazi divatdiktátor
Forrás: Northfoto

Lady Amelia Windsor elegánsra váltott

Lady Amelia Windsor azonban most valóban meglepett mindenkit, amikor londoni Nemzeti Galériából nem a tőle megszokott stílusban, hanem elegánsan, vörös miniruhában, kis fekete kabátban és térdig érő csizmában lépett ki. 

A fast fashion ellen kampányolt Amelia

A divatikon Amelia egyébként a Storm Model Managementhez szerződött, ahova Kate Moss is, sajátos stílusát pedig klasszikus márkák fiatalos darabjaiból alakította ki: imádja a Dolce & Gabbanát, a Bulgarit és a Chanelt. Fesztiválszettje, amelyről az Instagramon posztolt is, nagyon menő, a királyi család fiatalabb rajongói odavannak a kinézetéért. Amelia nem csak ezért nem visel filléres dolgokat, mert megteheti, hogy nagy márkák jó minőségű és tartósabb ruháit hordja: a koronavírus-járvány közepette folyamatosan a fenntarthatóság mellett kampányolt és a fast fashion környezetre gyakorolt ​​hatásáról is beszélt. Amelia hétköznapi sminkrutinja is nagyon egyszerű, jobban szereti a természetes megjelenést, csupán néhány lépéssel emeli ki vonásait.  "A mindennapokon csak korrektort és bronzosítót használok. Alkalmakra persze tussal és szempillaspirállal is kiemelem a szememet és szeretem az arany vagy ezüst szemhéjfestéket is" - nyilatkozta korábban.

 

A fenntarthatóság mellett teszi le a voksát III. Károly is

A brit királyi családban egyébként nem ő az egyedüli, aki kiemelten fontosnak tartja a környezetvédelmet, hanem Károly király és Kamilla is. A királyné például egy ideje egyáltalán nem hord valódi szőrmét, III. Károly pedig semmiféle pazarlásnak nem enged teret. Károly királynak nem csak a palotán belüli pazarlás minimalizálása a szívügye. 2023-ban az uralkodó elindította a The Coronation Food Project nevű jótékonysági kezdeményezést, amelynek célja az egyre nagyobb mértékű élelmiszer-pazarlás visszaszorítása az Egyesült Királyságban.  Az Egyesült Királyságban évente 12 millió tonna élelmiszert dobnak ki , ennek - az AMCS hulladékgazdálkodási cég szerint - csaknem háromnegyedét szükségtelenül.

Hatalmas a vagyona

Annak ellenére, hogy Lady Amelia Windsor a királyi utódlás 43. helyén áll és ismertsége jóval alulmarad a trónörökös gyermekei, György, Sarolta és Lajos népszerűségétől. A néhai II. Erzsébet királynő unokatestvére, Eduárd kenti herceg unokája, Lady Amelia Windsor vagyona elérheti a nettó 460 millió forintnyi fontot is, ami összehasonlítva a trónörökös Vilmos herceg gyermekeinek vagyonával, akik fejenként körülbelül 183 millió forintnyi fonttal rendelkeznek, igencsak szép összeg. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.