Christiano Ronaldo barátnője tündökölt a velencei vörös szőnyegen - FOTÓ

Christiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodrígez a vörös szőnyegen
Getty Images - Dominique Charriau
Georgina Rodríguez Christiano Ronaldo vörös szőnyeg Velencei Filmfesztivál
Georgina Rodríguez is felvonult Velencében a vörös szőnyegen. Christiano Ronaldo barátnője fehér ruhában mutatta meg idomait.

Velencében, a nemzetközi filmfesztivállal egybeeső Diva e Donna eseményen jelent meg Georgina Rodríguez. Christiano Ronaldo barátnője csodálatosan festett fehér ruhájában.

Christiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez a vörös szőnyegen
Christiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez a vörös szőnyegen
Forrás: Getty Images

Christiano Ronaldo barátnője fehér ruhában tündökölt a vörös szőnyegen

A 30 éves Georgina Rodríguez tiszteletét tette az olaszországi Velencében a Diva E Donna 20. évfordulóján. Christiano Ronaldo barátnője párja nélkül érkezett az eseményre, és igazi dívaként tündökölt a vörös szőnyegen. Egy combig kivágott fehér sifonruhát viselt, és egy virágos nyaklánccal díszítette a ruhát, valamint egyszerű, pántos magassarkúval egészítette ki a megjelenését. A 81. Velencei Nemzetközi Filmfesztivállal egybeeső eseményen átvehette a Diva e Donna Woman of the Year díjat Soy Georgina (Én, Georgina) című dokumentumfilmjéért, amely a Netflixen látható.

Georgina Rodríguez és Christiano Ronaldo összeházasodtak?

Christiano Ronaldo nyilatkozata miatt kezdtek spekulálni a rajongók arról, hogy vajon a sztár és barátnője összekötötték-e az életüket. Ronaldo egy YouTube-videóban ugyan a feleségeként emlegette a barátnőjét, amikor a napi rutinjáról beszélt. „Megiszom a kávémat, amikor elkezdem a napomat. Ez a rutinom...reggel megiszom a kávémat, beszélek a gyerekeimmel, a feleségemmel és elkezdem a napot" - mondta a focista. Hivatalosan azonban nem jelentettek be sem eljegyzést, sem esküvőt. Ronaldo és Georgina 2016 óta alkotnak egy párt, a nő a focista három gyerekének a mostohaanyja, és született két közös gyerekük is. Egy kisbabájukat azonban elvesztették.

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez először a róla készült sorozat második évadában szólalt meg arról a veszteségről, ami a családjukat érte: ikrekkel volt várandós, de a szülés során az egyik kisbabájukat elveszítették. „Idén életem legjobb és legrosszabb pillanatát egy szempillantás alatt éltem át" - mondta a Netflix dokumentumsorozatának előzetesében. „Az élet nehéz. Az élet nem áll meg. Van okom továbblépni, és erősnek lenni" - mondta. „Cris nagyon bátorított, hogy folytassam az életemet. Azt mondta: »Gio, folytasd az életet. Jót fog tenni neked«" - folytatta Georgina. „Jelenleg a családom és a gyerekeim a prioritásom" - tette hozzá. „Nagyon boldog és nagyon hálás vagyok" - mondta még.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.