Emmy-díjátadó: a legroszabban öltözött sztárok között van a Bridgerton család üdvöskéje is

vörös szőnyeg Emmy-díjátadó Emmy-díj legrosszabb
A vörös szőnyeges eseményeken a díjak szinte csak másdolagosak, ilyenkor ugyanis minden szem a sztárokra és öltözékükre szegeződik. Habár igyekeznek kitenni magukért, nem mindenkinek sikerül. Íme, az Emmy-díjátadó legrosszabban öltözött sztárjai.

Az Emmy-díjátadón a televíziós produkcióké ugyan a főszerep, legalábbis azért gyűlnek össze a sztárok, de mint minden vörös szőnyeges eseményen, legalább annyi figyelem fordul az öltözetekre, mind az elismerésekre. A vörös szőnyegen vonulva, a fotósok kameráinak kereszttüzében mutatják meg magukat a jelöltek, és habár sok tervezés előzi meg a pillanatot, mégsem sikerül mindenkinek eltalálnia a hozzá leginkább passzoló ruhadarabot. Íme a 2024-es Emmy-díjátadó legrosszabban öltözött sztárjai.

76. Emmy-díjátadó, Nicola Coughlan
76. Emmy-díjátadó, Nicola Coughlan öltözete sem aratott osztatlan sikert
Forrás: Getty Images

Emmy-díjátadó: íme, a legrosszabban öltözött sztárok

Aki nem a biztonságos utat választja, az kockáztat, és olykor elbukik. Igaz ez az öltözékekre is, vagyis ha valami nagyon egyedit választanak a sztárok, az bizony megosztó lehet. Persze mindig az a legfontosabb, hogy az adott sztár jól érezze magát abban, amit visel, hiszen az ízlés olyasmi, amin nem érdemes vitatkozni. Ettől még bizony előfordul, hogy az emberek tetszését nem nyeri el a választott ruhadarab, az Emmy-díjátadón is voltak olyan hírességek, akiknek öltözéke nem aratott osztatlan sikert.

  • Devery Jacobs

A rezervátum kutyái című sorozat sztárja fehér nadrágkosztüme felé fehér tüllszoknyát húzott, az összeállítástól várt hatás azonban elmaradt.

76. Emmy-díjátadó, Devery Jacobs
76. Emmy-díjátadó, Devery Jacobs
Forrás: Getty Images
  • Greta Lee

Loewe kifutóján frissen bemutatott ruhában jelent meg a fotósok kamerái előtt Greta Lee, és bár igen letisztult a darab, nem mindenki tetszését nyerte el a függönyre hasonlító ruha. A színésznő a The Morning Show mellékszereplőjeként vett részt a gálán.

76. Emmy-díjátadó, Greta Lee
76. Emmy-díjátadó, Greta Lee
Forrás: Getty Images/
  • Carrie Coon

Az aranykor sztárja, akit jelöltek a legjobb nő főszereplőnek a drámai sorozatok kategóriában, egy Thom Browne ruhát viselt, ami a férfias és nőies öltözetet vegyítette. 

76. Emmy-díjátadó, Carrie Coon
76. Emmy-díjátadó, Carrie Coon
Forrás: Getty Images
  • Nicola Coughlan

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan egy ezüstszínű, pántnélküli Prabal Gurung ruhában jelent meg az Emmy-díjátadón. A futurisztikus ruha habár egyedi, sokak szerint nem volt számára a legszerencsésebb választás.

76. Emmy-díjátadó, Nicola Coughlan
76. Emmy-díjátadó, Nicola Coughlan
Forrás: Getty Images
  • Kali Reis

A törvény nevében című sorozat sztárja érdekes összeállítást választott a díjátadóra. Felül szmoking, alul pedig szoknya. A lila bársony összeállítás nem sokak tetszését nyerte el.

76. Emmy-díjátadó, Kali Reis
76. Emmy-díjátadó, Kali Reis
Forrás: Getty Images
  • Hannah Einbinder

A színésznő és komikus a Hacks - A pénz beszél című vígjátéksorozat sztárja, ami meg is nyerte kategóriája díját. Hannah öltözéke azonban nem bizonyult a legjobb választásnak. Ennek a Louis Vuitton darabnak a színei valahogy nem passzolnak a színésznőhöz.

76. Emmy-díjátadó, Hannah Einbinder
76. Emmy-díjátadó, Hannah Einbinder
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.