Gardróbfrissítési tippek őszre – Ezeket mindenképpen szerezd be

Gardróbfrissítés
Shutterstock - Alliance Images
tippek öltözködés ősz
Elég pár olyan ruhadarab, amelyekkel egy kis izgalmat csempészhetsz a hétköznapjaidba, és ezek segítségével teljesen meg is újulhatsz. Őszi gardróbcsere - tippek következnek!

Egy új évszak beköszöntével bizony fejtörést okozhat, ha a szezonnak megfelelően szeretnénk öltözködni, követnénk a legújabb trendeket, de nem akarunk egy vagyont költeni arra, hogy lecseréljük a fél ruhatárunkat. Hoztunk pár gardróbfrissítési ötletet, amelyeket bevetve pofonegyszerűen fel tudod dobni a meglévő ruhatáradat az évszaknak megfelelően.

gardróbfrissítés
Pár apróság beszerzésével kész a gardróbfrissítés őszre
Forrás: Shutterstock

Ezeket szerezd be mindenképp, ha őszi gardróbfrissítésre vágysz

1. Leopárd mintás ruhadarab 

Elegáns nő leopárd mintás kabátban
Válaszd a leopárd mintát, ha trendi akarsz maradni idén ősszel
Forrás: Shutterstock

Ez a mintázat idén ősszel olyan mértékben hódít a kifutókon, hogy a leopárd mintás kabátot például a szezon kötelező darabjaként emlegetik. Kitűnő megoldás lehet arra, hogy feldobd vele egyszínű ruháidat, legyen az nadrág, kabát, sál, cipő, vagy táska. Szerencsére most mindenből akad jócskán a polcokon.

2. Cowboy – stílusú csizma

Nő cowboy csizmában
Választhatsz egyszínű vagy akár merészebb verziót is
Forrás: Shutterstock

Egy ilyen csizmával tuti, hogy megjegyezhető leszel: viseld bátran szoknyához, rövid nadrághoz, farmerhez – választhatsz egyszínű vagy akár merészebb verziót is. Tökéletes választás lehet az őszi szezonra.

3. Egy erőteljesebb színű blézer

Nő kalapban ősszel
Egy ilyen blézerrel az őszi hangulat és az elegánsan vagány megjelenés garantált
Forrás: Shutterstock

Könnyű dolgod lesz a szetted kitalálásával, ha van egy ilyen blézered. Legyen az zöld, narancssárga, lila, vagy mustársárga – az őszi hangulat és az elegánsan vagány megjelenés garantált.

4. Őszi mellény

MELLÉNY OLDALSÓ HASÍTÉKKAL
Forrás: zara.com

Szinte mindenhol felfedezhető most az őszi kollekciókban – nem csoda, hiszen csodásan hangsúlyozza a nőiességed. Sportcipővel viselve pedig egy sportosabb hétköznapi megoldás lehet. Horhatod különálló felsőként, de egy szuper homogén színű blúzzal vagy garbóval is tökéletes a hűvősebb őszi napokra.

5. Sál – őszi színekkel

Nő őszi szettben, sállal
Egy őszi sállal izgalmassá teheted őszi megjelenésedet
Forrás: Shutterstock

Pompás kiegészítő lehet, ha megfelelő színeket választasz. Ha főként egyszínű ruhákat viselsz, akkor érdemes egy izgalmas, mintás, őszi színekben pompázó darab mellett dönteni. Legyen az akár kockás, virágos, vagy bármilyen absztrakt mintázat, öltözködésed azonnal figyelemre méltóan trendi lesz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.